Prawko
Moderator:mkamil
To, czy uda Ci się nauczyć jeździć pojazdem a także zdać prawo jazdy jest w znacznym stopniu uzależnione od tego do jakiej szkoły jazdy się zapiszesz. Myślę, że nie byłbym tak dobrym kierowcom bez praktyki, którą odbyłem w www.mars.szczecin.pl . Tam także zacząłem władać teoretyczną wiedzą na wysokim poziomie!
Prawo jazdy udało mi się zdobyć w ośrodku szkolenia kierowców Rozpęd z Lublina. Tam mogłem liczyć na doskonałe przygotowanie do nauki, jazdy i prowadzenia pojazdu. Instruktor okazał się prawdziwym specjalistą, który przekazał mi wiedzę na najwyższym poziomie.
-
- Użytkownik
Prawo jazdy udało mi się zdać w szkole jazdy Asior http://asior.com.pl/ . Tam, przy wsparciu profesjonalnych instruktorów, uzyskałem niebywałą wiedzę a podróżowanie pojazdem to dla mnie błahostka! Uwielbiam to robić.
Hej, też myślałam o prawie jazdy, ale nie jestem pewna, czy przejdę badania. Mam kilka chorób, które są ważne i nie wiem, czy mnie zdyskwalifikują. Zapiszę się najpierw tutaj www.badania-kierowcow.warszawa. pl/przebieg-badan/ na stosowne badania, a potem, jeśli wszystko będzie w porządku, to zapiszę się na kurs.