Laptop wystarczy do pracy?
Moderator:mkamil
Laptopa można wszędzie zabrać ze sobą więc uważam, ze to dużo lepsze rozwiązanie niż komputer stacjonarny. Jeżeli chodzi o zakup komputera to polecam zajrzeć na stronę ThinkPoint: https://thinkpoint.pl. Oni specjalizują się w laptopach marki Lenovo. Warto przejrzeć sobie ich propozycje i je porównać.
Wybór laptopa zależy od tego do czego chcesz go wykorzystywać. Jeżeli do gier to warto zwrócić uwagę na kartę graficzną, jeżeli do prac biurowych to wydajny procesor. Warto też wziąć pod uwagę coś takiego jak podstawki pod laptopa ergopoint.com.pl Sam z takiej korzystam i zdecydowanie lepiej się pracuje.
Najlepiej będzie jeżeli sama sobie dokładnie sprawdzić ofertę laptopów, które będą dla Ciebie najlepszą opcją wyboru.
Ja ze swojej strony mogę polecić Ci bardzo profesjonalnie prowadzony portal wybieramlaptopa.pl/ranking-najlepszych-laptopow gdzie znajdziesz mnóstwo porad, rankingów i testów laptopów w różnych widełkach cenowych oraz ich przeznaczenia m.in do pracy, gier, czy użytkowania na co dzień
Ja ze swojej strony mogę polecić Ci bardzo profesjonalnie prowadzony portal wybieramlaptopa.pl/ranking-najlepszych-laptopow gdzie znajdziesz mnóstwo porad, rankingów i testów laptopów w różnych widełkach cenowych oraz ich przeznaczenia m.in do pracy, gier, czy użytkowania na co dzień
-
- Użytkownik
Dla mnie także wydaje się, że latop wystarcza do pracy. Oczywiście od specyfikacji oraz rodzaju pracy jaką się wykonuje. Ja używam swojego laptopa zarówno do pracy jak i na co dzień.