Ciekawe kursy i szkolenia?
Moderator:mkamil
To prawda, szkolenia dla firm to coś z czego trzeba korzystać, no zwłaszcza jak jest się pracownikiem, w mojej firmie ostatnio firma questus organizowała szkolenie z marketingu, tu możecie przeczytać więcej https://questus.pl/szkolenia-dla-firm/. Trochę mi szkoda firm, które nadal nie rozumieją że inwestycja w pracownika to inwestycja w całą firmę i to powinna być podstawa ich działania.Grvert pisze: ↑07 wrz 2018, 05:44Ostatnio szukając szkoleń dla swoich pracowników natknęłam się na firmę. Przejrzałam ją dosyć dokładnie, przeczytałam też opinie na ich temat i zachęcona dobrymi opiniami zapisałam sie na jedno ze szkoleń, które organizują. Szkolenie ma odbyć się w przyszłym miesiącu. Zdam Wam relacje z niego![]()
-
- Użytkownik
Szkolenia i kursy BHP są według mnie obowiązkowe. Zarówno my jako pracodawca, jak i nasi podopieczni powinni przejść przez tego typu naukę. Dla nas przeprowadzili je specjaliści z https://galileum.pl/ , co okazało się bardzo trafionym wyborem.
Byłam na 2 szkoleniach z analityki i rachunkowości finansowej organizowanych przez MDDP Akademia Biznesu. Szkolenia są ciekawe, mają charakter warsztatowy a nie wykładowy, odbywają się z wykorzystaniem komputerów, które zapewnia organizator. Prowadzący to specjaliści w swych dziedzinach i jednocześnie praktycy, którzy prowadzą własne biznesy. Po ukończeniu kursu czy szkolenia uczestnik otrzymuje certyfikat. Kursy i szkolenia odbywają się stacjonarnie w całej Polsce, trzeba śledzić ich kalendarium, można się zapisać na listę subskrybentów, by na bieżąco otrzymywać maila z aktualną ofertą szkoleniową.
Jestem bardzo zadowolona ze szkoleń MDDP Akademia Biznesu i na pewno jeszcze w przyszłości z nich skorzystam.
Dużo tanich kursów można znaleźć np. na Udemy, choć sa tam głównie treści anglojęzyczne. Bardzo dużo jest tam kursów narzędziowych, np. z wykorzystania Excela w konkretnym zawodzie. Tez polecam, można sobie usiąść wieczorem wygodnie w fotelu i się dokształcić :-)
Jestem bardzo zadowolona ze szkoleń MDDP Akademia Biznesu i na pewno jeszcze w przyszłości z nich skorzystam.
Dużo tanich kursów można znaleźć np. na Udemy, choć sa tam głównie treści anglojęzyczne. Bardzo dużo jest tam kursów narzędziowych, np. z wykorzystania Excela w konkretnym zawodzie. Tez polecam, można sobie usiąść wieczorem wygodnie w fotelu i się dokształcić :-)
Dobre kursy doszkalające i szkolenia to najlepsze co można dla siebie zrobić, a w wielu zawodach po prostu konieczność. Nie biorąc udziału w szkoleniach, sami niejako wypisujemy się z konkurowania na rynku pracy. Bardzo dobre jakościowo kursy doskonalące dla nauczycieli oferuje Nadbałtyckiego Centrum Edukacji - https://www.oswiatalingwista.eu/ . Firma ta prowadzi Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli, gdzie można skorzystać z kursów kwalifikacyjnych i doskonalących, nie tylko dla nauczycieli ale dla wszystkich pracowników oświaty (czyli także dla kadry kierowniczej, czy nadzoru pedagogicznego). Ponad to firma prowadzi także szkoły zawodowe i medyczne. Mają naprawdę obszerną ofertę szkoleń i kursów i każdy znajdzie u nich coś dla siebie.