Pomoc w wyborze upominku dla żony
Moderator:mkamil
Nie wiem dokładnie co Twoja żona lubi, ale moja dostała ode mnie w tym roku nowe szpilki. Wiem, że bardzo lubi tego typu buty, a w dodatku wiedziałem, że od jakiegoś czasu podobały jej się takie jak w tym sklepie https://ekstraszpilki.pl/bezowe-szpilki ... a-podeszwa. Stwierdziłem, że zamówię dla niej takie buty na najbliższą okazje. Okazały się bardzo dobre i wygodne, a do tego bardzo jej się spodobały więc wszyscy są zadowoleni. Czasem najprostsze rozwiązania są najlepsze!
A może warto pomysleć o podarowaniu żonie chwili relaksu no w salonie kosmetycznym lub spa ? Myślę, że każda kobieta byłaby zadowolona z takiego prezentu Nie wiem co prawda skąd jesteście, ale jeśli z Wrocławia lub okolic to zerknij sobie na ofertę salonu COCO-TIME. Jestem ich klientką od lat - mozesz wykupić voucher na zabieg pielęgnacyjny lub na masaż
Polecam masaż tantryczny w Krakowie wstudiodewi.pl, byłam i bardzo mi się podobało. Zabrał mnie narzeczony na rocznicę związku. Ciężko opisać doświadczenia ale chętnie pójdę ponowie.
Jeżeli ma być to niewielki i praktyczny prezent, to moim zdaniem mógłbyś pomyśleć o jakimś fajnym zestawie kosmetyków do codziennego makijażu. Warto byłoby podejrzeć czego mniej więcej używa twoja żona i tego typu kosmetyki kupić. Ja np. dla swojej dziewczyny postanowiłem kupić kosmetyki Golden Rose, gdyż kilka kobiet, które zapytałem o zdanie, to właśnie tę markę polecały w pierwszej kolejności. Spytałem, skąd ten fenomen, że tyle osób, poleca te same kosmetyki i wtedy usłyszałem, że są najzwyczajniej w świecie bardzo dobre jakościowo. Nakłada się je w bardzo prosty i szybki sposób, a trwały efekt pozostaje przez cały dzień. Wiem to z własnego doświadczenia, gdyż poszukując prezentu, przejrzałem kilkanaście różnych stron z kosmetykami.
Zobacz jaką fajną ma ofertę sklep marki Calluna Medica. Myślę, że Twojej żonie spodobałyby się te ekskluzywne kosmetyki. Możesz jej kupić zestaw i powiedzieć, że nawet Wiktoria Omyła je stosuje i reklamuje w internecie. Teraz są duże zniżki na wszystkie produkty. Ja też zrobiłam prezent mojej mamie i kupiłam dwie maseczki: liftingującą Szwajcaria oraz przeciwstarzeniową Rosja, a do tego naturalny krem liftingujący i przeciwstarzeniowy.
To ja myslę, że n apewno fajnym prezentem jezeli żona ma oczywiście problemy z cieniami i workami pod oczami będzie krem remescar http://remescar.pl pod oczy. Świetny i delikatny krem pod oczy, dzięki któremu nasza twarz będzie bardzo ładnie sie reprezentować.
myslę, ze żona ucieszy się z takiego błyszczyku powiększającego usta Ja kupiłam ten z eveline z serii xl lip maximizer ( u mnie kolor 05 ). Super nabłyszcza, widocznie zwiększa objętność ust. kosztuje niewiele po niecałe 16 zł a jest bardzo wydajny