Warszawa chińska restauracja
Moderator:mkamil
Za chińszczyzną nie przepadam, ale za włoską i francuską kuchnią owszem. I na taką właśnie możecie przyjść do Bubbles Bar w Warszawie. Oczywiście w menu jest wiele różnych międzynarodowych dań, a także tradycyjne polskie rarytasy. Gdy dołączycie do tego wyborne bąbelkowe trunki, które serwują w tym lokalu, to poczujecie prawdziwy poemat na podniebieniu. Spieszcie się z przyjazdem, bo tylko do końca stycznia możecie napić się za 29 zł szampana bez ograniczeń. We wszystkie dni, pomijając niedzielę.
-
- Użytkownik
U nas w Polsce można spotkać dobre restaurację chińskie ale trzeba się trochę nachodzić żeby taką znaleźć
Jak chcecie coś bardziej zbliżonego do kuchni naszej, np. placki ziemniaczane, pankejki, naleśniki to polecam się wybrać na Krakowskie Przedmieście do PanKejk. Bardzo smaczne jedzenie i miała obsługa, miejsce klimatyczne i do późna otwarte
Znam wspaniałe miejsce, gdzie specjalnie na życzenie gości przygotowują menu wegetariańskie. Miałam niedawno mały problem ze znajomą, którą zaprosiłam do Restauracji Akademia w Warszawie. Nie wiedziałam o jej zwyczaju żywieniowym. Jednak obsługa wyszła naprzeciw oczekiwaniom i zaproponowała dla niej specjalny posiłek. Byłam pod wielkim wrażeniem ich życzliwości. Cudowny ciepły klimat i smaczne jedzenie.