Instalacja CO
Moderator:mkamil
Możecie zapoznać się również z ofertą Instalterm.eu wykonawcą instalacji CO Kraków. Mają wieloletnie doświadczenie w branży i z pewnością będą w staniem Wam doradzić. A jakby były jakiekolwiek problemy to ich serwisanci będą w stanie szybko do Was dotrzeć.
Myślę, że możesz wziąć pod uwagę ofertę JP-Instalacje http://www.jp-instalacje.pl/ . To właśnie za ich sprawą na terenie mojego domu zostały zamontowane wspomniane przez Ciebie instalacje. Usługi zaoferowane przez nich to prawdziwa definicja najwyższej jakości!
A czy rozważałeś zabezpieczenie się w razie zaniku napięcia? Zasilanie awaryjne może w niektórych sytuacja uratować skórę, szczególnie w biznesie w którym nie może dość do gwałtownego braku prądu. Ja skorzystałem z rozwiązań firmy Ener-Tech z Kielc, którzy oferują profesjonalne agregaty prądotwórcze wraz z montażem i serwisem.
Zdecydowałem się na ogrzewanie domu pelletem, kupiłem wydajny piec lidia compact mini od wentora i powiem szczerze, że test pierwszych mrozów zdał śpiewająco. Mam czysto w kotłowni, wszystkim zarządzam wygodnym sterownikiem, nawet żona nie ma problemów z obsługą.