Pomysł jest, szukam inwestora, wspólnika.
Moderator:mkamil
Witam, tak wiec szukam inwestora, wspólnika do interesu, branża ecommerce tekstylia posiadam duże doświadczenie w tym biznesie, wiem jakie błędy można popełnić nauczyłem się je eliminować, w tej chwil wdrążam swój projekt, ale z powodów braków finansów potrwało by znacznie dłużej. Inwestycja dotyczy zbudowania marki, potrwa to około 4-5 miesięcy po tym czasie i wyłożonych środkach około 50-60 tyś miesięczny zysk min 4 tyś, wszystko zależy od inwestycji, oczywiście tutaj każdą kwotę możemy zainwestować, czym większa tym większy będzie zysk. Jeśli ma ktoś jakieś wolne środki chętnie pomogę zarobić.
Chciałeś chyba powiedzieć, że cały biznes tyle potrwa, zanim ogłosicie bankructwo. Bo zbudowanie marki w ciągu czterech miesięcy to troszkę zbyt optymistyczne założenieMarioW pisze:Inwestycja dotyczy zbudowania marki, potrwa to około 4-5 miesięcy
Wszystko fajnie, ale bez sporego kapitału początkowego podatki zjadają każdy biznes..
Dobry wspólnik w biznesie jest bardzo wazny, otiwerając moją firmę postanowiłam wejść w spółkę z koleżanką ze studiów i chyba to była dobra decyzja, teraz po długim czasie jestesmy zadowolone. Podstawa to wiara w siebie i w swoje możliwości.