Robicie czasami coś tylko dla siebie?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Dla samego siebie zdecydowałem się wykonać kilka zabiegów na zęby. Wstawić implanty, wybielić zęby, poddać się leczeniu protetycznemu. Chciałem w ten sposób poprawić swoją samoocenę, pewność siebie. Umożliwili mi to w Lublinie, a dokładnie w gabinecie Dental na Lwowskiej 6. :)
-
- Użytkownik
taaak :) trzeba miec czas na zadbanie o siebie, ja zawsze staram sie wygospodarowac. robie raz w miesiacu paznokcie i rzeski, uwierzcie mi, to mega wygoda przy dziecku nie ma czasu na makijaz i malowanie pazurkow a tak, to zawsze wygladam dobrze :D salony fryzjerskie Figaro w Warszawie nie dosc, ze maja 3 lokalizacje, to do tego bardzo bogata oferte, ide w jedno miejsce a mam zrobione wlosy, rzesy i paznokcie, idealnie, prawda?
Ja relaksuję się i wypoczywam w saunie. Robię to 2,3 razy w tygodniu dzięki czemu potrafię się w pełni zrelaksować i ułożyć myśli. Działa to bardzo dobrze na moją głowę i ogółem cały dzień! Za zbudowanie sauny odpowiadają www.saunyfinskie.com.pl , którym jestem niezmiernie wdzięczny!
Ja staram się oglądać jak najwięcej kanałów naukowych oraz przyrodniczych. Poprzez zabawę i przyjemność, tym sposobem znacznie poprawiam swoją wiedzę o świecie i przeróżnych zjawiskach. Dostęp do takich kanałów umożliwia mi telewizja cyfrowa kablowa 3 generacji Jambox jambox .pl . Ich wybór i różnorodność robi wrażenie!
Ja postanowiłem poprawić sobie jakość uzębienia. Dlatego założenie specjalistycznego aparatu było tutaj wskazane. Aparat założono mi w gabinecie lekarza Parchańskiego z gabinetu http://ortodontaczestochowa.com.pl/ . Było warto, mogę się pochwalić cudownymi ząbkami!
-
- Użytkownik
Ja na przykład założyłem ostatnio aparat stały na zęby. I traktuję to jako wybór idealny. Problemy ze zgryzem męczyły mnie od najmłodszych lat a dopiero teraz byłem w stanie w pełni zapewnić sobie leczenie w takiej formie. Okazało się to znakomitym pomysłem! Za montaż aparatu odpowiada gabinet https://kaiserziorkiewiczbeata.pl/ z Gdyni.