Impreza firmowa
Moderator:mkamil
Ktoś wyżej wspominał o fotobudce, potwierdzam że na takie luźne firmowe imprezy to dobry pomysł. Dwukrotnie w naszej firmie korzystaliśmy, miła pamiątka takie fotki. Wyszły bardzo porządnie, mieliśmy fotobudkę Smove a to zdecydowanie górna półka biorąc pod uwagę jakość materiałów i solidność wykonania.
Udaną imprezę przeprowadziliśmy w zajeździe Jonatan http://zajazd-jonatan.pl/ . Zezwoliły nam na to bardzo przystępne i komfortowe warunki, dzięki którym imprezę wspominamy z uśmiechem na twarzy. Pyszne potrawy, przystępne ceny i bardzo pojemna sala. To był świetny wybór!
Podstawowym elementem wyposażenia tego typu imprezy powinien być właściwy catering. Smaczne i dobrze dobrane potrawy prawidłowo wpłyną na zmysły gości. Ostatnio solidnymi potrawami na imprezie firmowej uraczyli nas specjaliści z Zajazdu Jonatan www.zajazd-jonatan.pl/ . Wszyscy byli niezmiernie zadowoleni z tak pysznych potraw!
-
- Użytkownik
my mielismy impreze firmowa w sali weselnej Tango pod Warszawa, sala przystosowana do tego typu eventów. obsluga na wieeelki plus, wszystko mega sprawnie. wiosna i latem mozna cos fajnego zorganizowac na swiezym powietrzu, bardzo ladny ogrod maja
Też uwielbiam imprezy firmowe a w szczególności atrakcje, które na nich są. Ostatnio spotkałam się z pokazem sztuczek piłkarskich Dawida Krzyżowskiego - mistrza polski RedBull freestyle football. Super występ, który wywołał na mnie ogromne wrażenie. kojakfree. com
Jak nie masz pomysłu jak to samemu zorganizować to poproś o pomoc firmę Catering Arts. Oni mają doświadczenie w organizacji takich eventów. Jeżeli to będzie plener, to udostępnią wam tez namioty, czy zorganizują taki firmowy piknik. Naprawdę fajna sprawa.
-
- Użytkownik
Według mnie zamówienie cateringu jest w takim wypadku obowiązkowe. W końcu tym sposobem urozmaicisz firmowy event a pracownicy będą najedzeni do syta! Jeśli event będzie organizowany w Warszawie to polecam zgłosić się do https://www.lasuch.waw.pl/ .