Sprzątanie
Moderator:mkamil
Jeśli chodzi o takie zwykłe sprzątanie to myślę, że większość z nas spokojnie daje sobie radę z takimi czynnościami. Trudności robią się jednak wtedy, kiedy mamy do uprzątniecie zagraconą piwnicę czy strych. Z reguły w takich miejscach gromadzi się różne rzeczy "na później", które i tak ostatecznie po latach lądują na śmietniku. Sprzątanie mieszkań w Krakowie oferuje firma DPR. Oni zajmują się profesjonalnie opróżnianiem pomieszczeń z niechcianych gratów. Firma oferuje także utylizację odpadów, dzięki czemu nie musimy martwić się co zrobić z pozostałościami.
Ja do sprzątania mam porządny odkurzacz centralny z tej firmy http://centralne-odkurzacze.net/ Sprzątanie mieszkania jest teraz o wiele bardziej wygodne i oszczędne, dlatego polecam bo nie psuje się tak jak klasyczne odkurzacze. Jest to o wiele lepsza opcja niz ciagle zamawianie uslug sprzatajacych ktore sa swoją drogą kosztowne
Nie przepadam za sprzątaniem, wolę robić ciekawsze rzeczy w tym czasie Na przykład spędzać czas z rodziną, czy zrobić sobie chwilę relaksu, dlatego właśnie zdecydowałam się na zakup irobota roomba, który chociaż częśc obowiązków domowych wykona za mnie