Szybka pożyczka. Ostatnia deska ratunku?
Moderator:mkamil
Myślę że jeśli już wpadliśmy w długi poprzez zaciągnięte kredyty to nie ma co kombinować i ryzykować. Ja postawiłem na konsolidację moich kredytów z pomocą https://www.splatachwilowek.pl/ by nie narażać się na utratę płynności finansowej i mieć szansę na spokojne spłacenie swoich zobowiązań.
Musieli by mnie chyba siłą zaciągnąć do jakiegoś chwilówkowego oddziału, żebym wziął to badziewie. Uważajcie z tym, ja słyszałem już tyle dramatycznych historii po wzięciu chwilówek, że uważam, że to powinno byc dawno zdelegalizowane. A tak zupełnie na poważnie - lepiej zainteresować się rozsądnymi pożyczkami np. pod zastaw - firma Financial Home bryluje w temacie w ostatnim czasie, szczególnie w budowlance.
A słyszałeś kiedyś o Financial Home? Przyzwoicie oprocentowane pożyczki pod zastaw, oczywiście nie na ładne oczy, tylko na potwierdzenie tego co robisz z finansami, ale jeśi ktoś jest uczciwy to nie powinien mieć problemu. A firma znacznie bardziej elastyczna niż bank./
Wydaje mi się, że czasami tak własnie jest, szczególnie jeśli ktoś jest zadłużony. Na całe szczęście istnieje obecnie wiele pożyczek dla zadłużonych jak https://kredyt-dla-zadluzonych.pl/. Moim zdaniem to bardzo dobre rozwiązanie dla osób, które już naprawdę nie potrafią poradzić sobie ze swoją sytuacją finansową.
Z tego co podajecie to moim zdaniem jedyną sensowną opcją są pożyczki pod zastaw. Np. takie firmy jak Financial home to ugruntowana pozycja na rynku, nie są to chwilówki tylko przecież normalne pożyczki z weryfikacją klienta pod kontem zdolności finansowej. Do tego jasne zasady i mam przerzucie, że przy problemach w którymś momencie spłaty istnieje szansa jakiegoś "pokojowego" rozwiązania problemu.
Rzeczywiście Financial Home to dobra opcja. A jak u Ciebie z możliwością zastawu? Ja wiem, że oni głównie udzielają pożyczek pod zastaw nieruchomości i chyba preferowanymi klientami są przedsiębiorcy, ale głowy sobie nie dam uciąć. Słyszałem tylko, że są solidni i słowni, a w tym biznesie to już naprawdę dużo.
Niestety, jeśli nie ma możliwości uzyskania kredytu w banku, trzeba skorzystać z innych możliwości. Nie ma co też z góry zakładać, że jest to zło konieczne, wystarczy trafić na odpowiednią firmę. Ostatnio korzystałam z oferty firmy Provema i byłam bardzo zadowolona. Łatwo, szybko i konkretnie.