Sala na wesele
Moderator:mkamil
sala weselna Mediolan, znajdujaca sie w Łowiczu- siostra w tamtym roku wyprawiała weselicho. zabawa była przednia, do bialego rana, swietnie zorganizowana impreza, z atrakcji to najbardziej podobała mi sie fontanna z czekolady, wiejski stół i slodki kącik :)
-
- Użytkownik
Ja ostatnio bylam na wspanialym przyjeciu w Lublinie w sali Artemida - niesamowicie to bylo przygotowane. Dodatkowo mlodzi wyswietlali na projektorze podziekowania dla rodzicow - jejku wszyscy sie poryczelismy, bo tak pieknie to wyszlo.
-
- Użytkownik
my organizowalismy wesele córce w Dworku Wieden, w Łowiczu, rewelacja miejsce, zarowno pod wzgledem okolicy jak i wygladu sali, wszyscy bylismy pod wrazeniem menu, pyszne jedzonko i duze porcje
Gdy znaleźliśmy salę, to równie ważne stało się ogarnięcie właściwego cateringu. Wybór padł na ofertę www.lasuch.waw.pl oraz ich potrawy. Wybór ten okazał się w pełni znakomity a goście do końca zajadali się w pysznych, tradycyjnych, polskich potrawach. 

- dobrybiznes7
Zgadxzam sie z toba piertucha. Byłem w Krzewim rogu na weselu u znajomych i jest tam pieknie. Te widoki, ogród i wysmienite jedzenie. JAk ktos szuka sali to wezcie ja pod uwage
Teraz chyba nie ma złych sal weselnych, każda ma coś takiego co sprawia że jest wyjątkowa. Moim zdaniem najważniejsza jest oprawa wesela i atrakcje jakie zapewnisz gościom. U nas występował Pan Krzysztof znany z mam talent z grupą SPEEDBAR a to jedna z najbardziej znanych i profesjonalnych grup barmańskich na świecie.