Gdzie na wakacje jesienią?
Moderator:mkamil
Byłem w Turcji w październiku enterem i polecam ten kierunek na wakacje na jesieni :) Pogoda tak od 25 do 30 stopni się wahała, ale tam zupełnie inny klimat jest. Oczywiście kebaba w Turcji zjadłem, opaliłem się, podjadłem dobrych rzeczy. Tam strasznie dużą rukolę mają aż się zdziwiłem
Ja w koncu w tym roku pojade na fajne wakacje, bo znalazlem lepsza prace,w ktorej spoko zarabiam. A zaczelo sie od wyslania cv. jak nie macie drygu do takich rzeczy, tak jak ja, to teraz jest mnostwo spoko kreatorow. Zobaczcie szybkiecv
Zalecam wziąć pod uwagę góry, które o tej porze są niezwykle klimatyczne. Jednakże, nie można także zapominać o tym, jak wielki wpływ na jakość wyjazdu ma nocleg. Jako, iż wylądowałem w samym sercu beskidów to wybór padł na Willę Oleńka http://www.willaolenka.pl/ . Tam mogłem w pełni wypocząć, po trudach związanych z wycieczkami górskimi.
Nam podobają się jesienią bardzo Bieszczady jeździmy tam kiedy mamy tylko taką możliwość w zeszłym roku zatrzymaliśmy się w hotelu imperium w Rzeszowie który okazał się bardzo urokliwym miejscem. Po wycieczkach pieszych i powrotach do hotelu mogliśmy spokojnie odpocząć i się zrelaksować w jakuzzi. Polecam serdecznie
-
- Użytkownik
Wczesną jesienią lubimy popływać jachtem. Jednakże, stało się to u nas możliwe dopiero od niedawna. Za sprawą www.yachtconstructions.pl udało nam się zakupić stosowny, wysokiej jakości osprzęt, ale i akcesoria. Teraz możemy pływać!
-
- Użytkownik
Na jesień polecam pojechać do Kołobrzegu bo moim zdaniem Kołobrzeg jest bardzo klimatyczny. Jeżeli chodzi o kwatery to polecam skorzystać z oferty obiektu MS PRO APARTAMENTY na Poleskiej.
-
- Użytkownik
Tatry na jesień są bardzo klimatyczne, dlatego zalecam ruszyć właśnie tam! Dzięki https://www.pensjonatorlik.pl stało się to możliwe także i w naszym przypadku. Ten pensjonat umożliwił nam wypoczynek o tej porze roku, w bardzo komfortowych warunkach, przy super wyposażeniu.
Jesienią byliśmy w Trójmieście. Powiem Wam, że okolica ta jest niezwykle magiczna o tej porze -koniecznie się tam wybierzcie. Gdybyście szukali miejsca na nocleg to warto sprawdzić ofertę Apartamentów Uno www.unoapartments.pl . Komfort i fantastyczna lokalizacja apartamentu sprawiły, że wyjazd był jeszcze lepszy.