Impreza firmowa
Moderator:mkamil
Imprezę firmową warto zorganizować z rozmachem. Nalezy postarać się o porządne nagłośnienie, oświetlenie i systemy wizyjne. W końcu goście powinni być jak najbardziej zadowoleni! My poszliśmy w tym kierunku z pomocą https://bscav.eu/ , którzy wyposażyli nas w takie systemy.
-
- Użytkownik
My dwa tygodnie temu mieliśmy spotkanie biznesowe i wybraliśmy na takie spotkanie miejsce nietypowe bo Zajazd Na Kępie w Ustroniu. Na miejscu czekały na nas bardzo ładna i klimatyczna restauracja gdzie zamówiliśmy przepyszne dania z kuchni Polskiej i do tej porty wspominam te pyszne jedzenie.
To wszystko zalezy gdzie i jak chcecie zorganizować te konferencję. Z pracy mieliśmy event zorganizowany w Hotelu imperium bardzo ciekawe miejsce, duża sala na konferencję, pomysłowo ustawione krzesła, dobrze wyposażona ta sala, jeżeli chodzi o sprzęt wieczorkiem załapaliśmy sie tez na spektakle rewiowe, pokazy taneczne, więc całkiem fajne miejsce i naprawdę ogromne możliwości na spędzenie czasu.
Ostatnio zmieniony 06 sie 2019, 18:03 przez komozal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
Firmową imprezę postanowiliśmy spędzić w męskim gronie! Padł pomysł : a może wybierzemy się do klubu ze striptizem? Czemu nie! Jeden kolega odradzał Hustler Club https://www.hustlerclub.pl/ w Warszawie, ze względu na dziwne pogłoski, z kolei drugi stwierdził, że to stek bzdur i jako stały bywalec twierdzi, że nic takiego nie ma tam miejsca. Zdecydowaliśmy przekonać się na własnej skórze. No i co? Ten drugi miał rację - na miejscu bawiliśmy się do białego raba, przy świetnej muzyce i fajnych dziewczynach.
My mieliśmy ost. zorganizowane spotkanie biznesowo rekreacyjne dla pracowników około 200 osób.
I szef wszystkich zaskoczył pokazem barmańskim . Każdy był zachwycony. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Dzieło sztuki . Wykonywała dla nas to Krzysztof Drabik z Speedbar . Mistrz jak dla mnie i moich znajomych z pracy
I szef wszystkich zaskoczył pokazem barmańskim . Każdy był zachwycony. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Dzieło sztuki . Wykonywała dla nas to Krzysztof Drabik z Speedbar . Mistrz jak dla mnie i moich znajomych z pracy
Ja bym bardziej postawił na własną organizację takiej imprezy firmowej. Ostatnio mój brat organizował taki event z pomocą PESTKA EVENT Paulina Pyż i powiem wam, że super sprawa. Zorganizowali niezapomnianą imprezę - mnóstwo atrakcji, bogaty program rozrywkowy. Doskonale wsłuchali się w oczekiwania mojego brata. Stworzyli super klimat, znaleźli odpowiednie miejsce - wszystkim się zajęli. Brat z pracownikami tylko udali się na miejsce i dobrze się bawili. To dobra opcja, jeśli nie macie pomysłu albo chcecie spróbować czegoś nowego.