księgowa
Moderator:mkamil
Bardzo dobrze układa nam się współpraca z warszawskim biurem rachunkowym Akro. Z ich strony mogliśmy liczyć na właściwy nadzór księgowy i podatkowy, pomogli nam usprawnić księgowość. Prowadzenie jej na własną rękę jest praktycznie niemożliwe!
karolbudnowski pisze:
> Ja ze swojej strony polecam współpracę z warszawskim biurem rachunkowym
> Abacus p. Jadwigi Adamus. Mieszczę się na Lanciego 8 lok. 29. Wszystko na
> czas i kompleksowa obsługa. Panie miłe, znające się super na przepisach
Są okej. Nie mam problemów ze współpracą z nimi. 0 kłopotów, robota na czas. Rozliczeń nie kwestionuje urząd skarbowy
> Ja ze swojej strony polecam współpracę z warszawskim biurem rachunkowym
> Abacus p. Jadwigi Adamus. Mieszczę się na Lanciego 8 lok. 29. Wszystko na
> czas i kompleksowa obsługa. Panie miłe, znające się super na przepisach
Są okej. Nie mam problemów ze współpracą z nimi. 0 kłopotów, robota na czas. Rozliczeń nie kwestionuje urząd skarbowy
A czy nie lepiej postawić na biuro rachunkowe, oferujące kompleksowe usługi z zakresu księgowości? Bo my właśnie podjęliśmy taką decyzję i było to znakomitym pomysłem. Zrealizowanie tego pomysłu okazało się możliwe z pomocą www.biurorachunkowe-gb.pl , świadczących księgowość na wysokim poziomie, specjalnie dla naszej firmy.
-
- Użytkownik
Z kolei, jeśli chodzi o nas to warto było skorzystać z usług zaoferowanych przez Biuro rachunkowe Bilans http://biurobilans.eu/ . Księgi handlowe naszej firmy są prowadzone niezwykle sprawnie i solidnie. Do tego możemy liczyć na optymalizację podatkową.
Aktualnie zbliża się koniec okresu na składanie zeznań podatkowych do urzędu skarbowego i jeśli myślicie o skorzystaniu z pomocy księgowej to proponuję najpierw samodzielnie dokonać obliczeń. A w zasadzie to skorzystać z programu PITAX , którego zadaniem jest właśnie wykonanie niezbędnych obliczeń :) Jest całkowicie darmowy więc można w ten sposób trochę grosza zaoszczędzić
My współpracujemy z biurem rachunkowym, ktore realizuje te zadania bardzo sprawnie. Nie ulega wątpliwości, iż wybor ten był znakomitym pomysłem. ABM Consulting mają dla nas sporo porad finansowych, a usługi takie jak prowadzenie ksiąg, czy sporządzanie sprawozdań to dla nich żaden kłopot!
-
- Użytkownik
Jak dla mnie warto skontaktować się z takim biurem z polecenia. Ja tak księgową wybrałam i jestem zadowolona.
Biuro rachunkowe Saldo biurorachunkowe-saldo .pl znakomicie spisuje się w tej roli, jeśli chodzi o naszą firmę. Znakomicie wypełniają wszelkie obowiązki związane z księgowością. Otrzymujemy znakomite wsparcie, dzięki któremu rozwój naszej firmy wciąż ma miejsce. A organizacja księgowości na własną rękę jest zwyczajnie niemożliwa!
Nie ulega wątpliwości, iż wsparcie zaufanego biura księgowo-podatkowego jest wskazane. Dlatego właśnie zadecydowaliśmy o nawiązaniu współpracy z biurem Proste Podatki które zajmuje się dla nas sprawami księgowymi, rachunkowymi. Sprawnie, szybko i profesjonalnie!
Zdecydowanie warto postawić na biuro rachunkowe. Grupa specjalistów dużo zdziała dla Ciebie w sprawie księgowości, rachunkowości. Na własną rękę ciężko się tym zająć, także jestem niezmiernie zadowolony ze współpracy z biurem BMBK http://bmbk.pl/ . Księgowością i rachunkowością zajmują się na najwyższym poziomie!