Pomysłowe biznesy
Moderator:mkamil
Moja znajoma prowadzi takie interesy sezonowe i w zimę otworzyła swoje własne lodowisko na osiedlu i powiem wam, że bardzo dobrze im to szło. Z tego co mi mówiła to budowa takiego lodowiska nie jest jakaś skomplikowaną inwestycją tylko trzeba namiar na dobra firmę. Jeżeli ktoś z was też jest taki przedsiębiorczy to polecam tą firmę Elcat.
-
- Użytkownik
Takie interesy sezonowe są spoko pod warunkiem jak mieszkamy w takiej miejscowości turystycznej...
Ja zacząłem produkcję mebli, których charakterystyczną cechą jest wykonanie z tapicerki. I powiem Wam, że był to znakomity wybór, dzięki któremu nasze meble biją rekordy popularności. We wspomniane materiały zostaliśmy wyposażeni przez Mebel-Art https://www.mebelart.com.pl - ich tapicerka jest nie do zastąpienia!
O, ja właśnie teraz szukam fajnego biura z Warszawy, które pomoże mi założyć działalność. Na pewno wezmę Gamę pod uwagę podczas wyboru. Poszperałem o nich trochę w internecie i rzeczywiście maja sporo zadowolonych klientów. Podoba mi się też że działają kompleksowo.