Adwokat dla firmy
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Kancelaria adwokacka z Wrocławia www.adwokat-kamienowska.pl udzieliła mi wsparcia i pomocy na najwyższym poziomie. Dotyczyła ona prawa karnego i medycznego. Dzięki poradom Pani Adwokat nie popełniliśmy głupich błędów.
Jeśli decydujemy się na prowadzenie własnej działalności gospodarczej, to zdecydowanie warto zawiązać współpracę z kancelarią, dzięki której wszystko będzie szło sprawnie i bezpiecznie. Tak też jest i w moim przypadku, dzięki prawnikom z DLB LEGAL https://dlblegal.pl . Doskonale orientują się w różnych obszarach prawa, co gwarantuje pełne bezpieczeństwo przy prowadzeniu działalności gospodarczej, jak i podejmowaniu decyzji.
Kancelaria Adwokacka z Konina, czyli https://www.kancelaria-miastkowski.pl/ okazała się bardzo przydatna dla naszej firmy. Potrzebowaliśmy wsparcia dotyczącego prawa administracyjnego i gospodarczego. Z takimi specjalistami uniknęliśmy niepotrzebnych potknięć!
Jeśli chodzi o prawo pracy to jak dla mnie Pan Tomaszczyk nie ma sobie równych. Duża wiedza, doświadczenie i obycie, widać że wie co robi. Poważnie traktuje sowich klientów i co ważniejsze, potrafi wszystko dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze opcje.
AnitaT pisze:
> Jeśli chodzi o prawo pracy to jak dla mnie Pan Tomaszczyk nie ma sobie
> równych. Duża wiedza, doświadczenie i obycie, widać że wie co robi.
> Poważnie traktuje sowich klientów i co ważniejsze, potrafi wszystko
> dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze opcje.
Faktycznie, Pan Tomasz w tej dziedzinie jest niezastąpiony. Na prawdę zna się na rzeczy i ciężko go zagiąć, ma bardzo dużą wiedzę i zawsze służy konkretnym wsparciem.
> Jeśli chodzi o prawo pracy to jak dla mnie Pan Tomaszczyk nie ma sobie
> równych. Duża wiedza, doświadczenie i obycie, widać że wie co robi.
> Poważnie traktuje sowich klientów i co ważniejsze, potrafi wszystko
> dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze opcje.
Faktycznie, Pan Tomasz w tej dziedzinie jest niezastąpiony. Na prawdę zna się na rzeczy i ciężko go zagiąć, ma bardzo dużą wiedzę i zawsze służy konkretnym wsparciem.
Jeśli szukacie dobrego, godnego zaufania adwokata, który pomoże wam w aspekcie prawnym prowadzenia firmy, to polecam w tym zakresie usługi mecenasa Pawła Odoleckiego, który prowadzi praktykę w Ełku ale przyjmuje klientów z całej Polski. Jego kancelaria zajmuje się rozwiązywaniem sporów pomiędzy podmiotami prowadzącymi działalność gospodarczą, spory o zapłatę, związane z niewykonaniem lub nienależytym wykonaniem umów zawieranych w obrocie gospodarczym, spory dotyczące realizacji umów na każdym ich etapie, spory odszkodowawcze, spory o realizację zabezpieczeń zobowiązań umownych. Kancelaria jest godna polecenia, prowadzona przez profesjonalistę, który dba o dobro swoich klientów.