soczewki
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Jeżeli optyk we Wrocławiu to tylko w Oculus na Świdnickiej 45 (pod Arkadami). Osobiście kupowałam tam swoje okulary i soczewki i jestem w 100% usatysfakcjonowana z obsługi , okularów i ceny przede wszystkim .
-
- Użytkownik
Po konsultacjach w Centrum Okulistycznym Jaskra https://okulistyka-targowa2.pl/ okazało się, iż noszenie soczewek będzie niezbędne. Mój wzrok znacznie się pogorszył, na miejscu przeszedłem przez badania. Zdecydowanie było warto.
Jeśli Lublin to polecam kontakt z nimi - optyk.pl
Są sprawdzeni, mają salony w różnych częściach miasta, ale głównie chodzi o to, że naprawdę profesjonalnie podchodzą do tego, co robią. Porządne wyposażenie, specjaliści, których nie ma się o co przyczepić.
Zresztą - radzę zdecydować się na wizytę i ocenić to na miejscu.
Są sprawdzeni, mają salony w różnych częściach miasta, ale głównie chodzi o to, że naprawdę profesjonalnie podchodzą do tego, co robią. Porządne wyposażenie, specjaliści, których nie ma się o co przyczepić.
Zresztą - radzę zdecydować się na wizytę i ocenić to na miejscu.
W Lublinie jest bardzo dobra klinika Optegra. Ja u nich miałem korekcję wzoru laserową metodą Lentivu. Kiedyś nosiłem soczewki ale w końcu się zdecydowałem i się udało Warto przejść się na badanie kwalifikacyjne i zobaczyć czy Wasza wada nadaje się do korekcji. Aktualnie wiele wad można korygować laserem.