Ciuchy dla męża
Moderator:mkamil
Każdy facet powinien mieć w swojej szafie przynajmniej jeden, dobry garnitur
Najbezpieczniej jest zainwestować w model szyty na miarę - zyskuje się pewność, że garnitur jest dopasowany do sylwetki, ukrywa jej słabe strony i eksponuje mocne 
Jak ktoś szuka dobrej firmy robiącej garnitury szyte na miarę, to mogę polecić Hegg - co prawda trzeba trochę poczekać na realizację, ale warto.

Jak ktoś szuka dobrej firmy robiącej garnitury szyte na miarę, to mogę polecić Hegg - co prawda trzeba trochę poczekać na realizację, ale warto.
-
- Użytkownik
Ostatnio mężowi zakupiłam krawat, po to aby wyglądał elegancko w pracy. Wybór padł na ten z oferty www.bardeli.pl . Prezentuje się w nim dużo powazniej!
Robienie zakupów z zakresu odzieży jest dla faceta zazwyczaj nie lada wyzwaniem. Nie wiem skąd to się bierze jednak bez motywacji ze strony partnerki jakoś nie mam chęci chodzenia na tradycyjne zakupy. Po pierwsze to ciężko znaleźć na nie odpowiednią ilość czasu, zostają właściwie tylko weekendy. Po drugie to ceny w sklepach stacjonarnych mogą często przyprawić o ból głowy (szczególnie w dużych galeriach handlowych). Jeśli już mam coś kupić to bardziej celuję w sklepy online. Z ciekawych dodatków dostałem ostatnio w prezencie skarpety casualowe Wola - https://www.wola.pl/meskie/skarpetki-casualowe/ Bardzo szybko się do nich przekonałem i otrzymały specjalne miejsce w mojej garderobie