Budowa domu - ktoś ma doświadczenia?
Moderator:mkamil
Na budowie domu nie ma co oszczędzać, taka jest prawda! Wiem, że to długa droga, ale jak się już zamieszka to człowiek w końcu osiąga błogi spokój. My z żoną bardzo długo spieraliśmy się o wentylację, aż w końcu dałem się namówić na jej montaż. Wiadomo, że o wentylację trzeba dbać, co jakiś czas decydujemy się na jej czyszczenie.
Przede wszystkim przy budowie domu nie szukaj dodatkowych oszczędności! Mi wiele osób tak mówiło i mieli rację. Z rozwiązań, które sobie cenię, a długo się na nie decydowałem jest wentylacja. Zapewnia ona doskonałej jakości powietrze, w każdym pomieszczeniu w domu i to przez cały rok. Oczywiście wiadomo, że trzeba o nie odpowiednio dbać. U nas za montaż a także za regularne czyszczenie odpowiada ta firma z linka: https://brawent.pl/ . Jestem bardzo zadowolony z wentylacji i obecnie namawiam szefa do instalacji w firmie bo właśnie zmieniamy siedzibę.
-
- Użytkownik
Ja wymarzyłem sobie dom drewniany! Zrealizowanie tego pomysłu okazało się możliwe, a za jego wykonanie odpowiada firma Zodan zodan.pl . To prawdziwi specjaliści w tej dziedzinie, odpowiadający za zrealizowanie znakomitego domu szkieletowego.