Warsztat samochodowy
Moderator:mkamil
Ja natomiast zawsze korzystam z usług serwisu Carman Mędrkiewicz i jestem zadowolony. Szybko i sprawnie znajdują przyczynę awarii i skutecznie ją eliminują. Ich mechanicy naprawdę znają się na rzeczy, fachowo wyjaśniają każdą podjętą interwencję. Mają konkurencyjne ceny a jakość usług na najwyższym poziomie. Nieważne czy wymieniają mi olej, czy tak jak ostatnio - wymieniają klocki hamulcowe i tarcze - zawsze jestem zadowolony. I am pewność, że nie zostałem naciągnięty :) Także polecam.
-
- Użytkownik
Regeneracją turbosprężarek zajmują się w http://www.turboprof.pl/. Działają dobrze, kompleksowo, skutecznie, warto też pomyśleć o tym, że cena przy końcu naprawy nie różni się od ceny początkowej. To bardzo duży plus
-
- Użytkownik
Nareszcie, mój samochód został naprawiony! Pilnie potrzebowałem powrotu na drogę, wreszcie udało mi się zrealizować ten plan. Z pomocą przyszedł serwis http://autoperfektmulak.pl/ ze swoją niebanalną ofertą. Zajęli się ogarnięciem mechaniki i klimatyzacji.
-
- Użytkownik
Jeżeli ktoś z was szuka dobrego serwisu Forda to polecam skontaktować się z FORD SŁAWEK w Katowicach. Zakład znajduję się na Grota Roweckiego 49A i oferuję najnowocześniejsze technologie diagnostyczne Ford IDS.
Ja podobnie jak kolega wyżej, często korzystam z usług Carman Mędrkiewicz. Ostatnio sprawdzałem u nich szczelność układu klimatyzacyjnego, dezynfekowałem i uzupełniałem czynnik. I szczerze mogę polecić ten warsztat każdemu, kto szuka sprawdzonego warsztatu. Sprawnie zrealizowali usługę. Do tego korzystają z najwyższej jakości produktów, wszystkie czynności są jawne, żadnych ukrytych kosztów. Zawsze odpowiadają chętnie na wszystkie pytania i dorzucą kilka ciekawych porad na temat tego, jak dbać o auto czy naprawiany element :)
Ja natomiast wtrącę od siebie, że gdyby ktoś był zainteresowany otwarciem własnego warsztatu samochodowego, to koniecznie musicie pomyśleć o odsysaczu spalin. Porządny sprzęt znajdziecie na Klimawent. Po pierwsze mają naprawdę dobre ceny. Mój szwagier ma taki odsysacz bębnowy Alan-N w swoim warsztacie, gdzie czasem mu pomagam. Jest łatwy w obsłudze i ma konkretną moc. Dzięki temu łatwo oczyścić powietrze w pomieszczeniu ze spalin. To zapewnia duży komfort pracy i przede wszystkim eliminuje niebezpieczeństwo zatrucia się.
my w firmie korzystamy z usług Dakro Bosch Service w Lublinie. Połowa auta jest w częściach Bosch a do tego nie tracimy gwarancji na auta. Dlatego z czystym sumieniem mogę polecić. Fakt trochę drożej się płąci ale za to wiesz, że masz dobrze zrobione usługi. mechanik samochodowy w lublinie musi być ogarnęty w naszym przypadku ponieważ nie mamy czasu na powroty do serwisu po reklamacje. W DAKRO serwisujemy opony klimatyzacje i ogolnie maechanikę samochodową oraz przeglądy samchodów. Polecamy osobiście.
Mój maż zrobił sobie taki mini warsztat w garażu i co może, robi sam - detailing aut itp. Zawsze ma na to też dodatkowych klientów, dzięki czemu dorabia sobie na tym, co lubi :) Niezbędne zaopatrzenie nabywa w sklepie warsztat24 - mają szybką wysyłkę a do tego duży wybór. Ich kosmetyki są naprawdę dobrej jakości, jak mi ogarnął auto, to już kolejny miesiąc mimo ulew i jazdy po różnych drogach, też żwirowych, samochód błyszczy się jak nówka z salonu :)
CRM to bardzo dobre oprogramowanie które potrafi pomóc w osiągnięciu sukcesu w firmie. W mojej firmie ten system pozwolił mi usprawnić zarządzanie relacjami z klientami oraz zarządzanie firmą. Korzystam z CRM od FIRMAO i jest to naprawdę dobry program, który warto przetestować, zwłaszcza że jest 14 dni darmowego okresu próbnego.