Rozwój firmy
Moderator:mkamil
Moim zdaniem firmę można też rozwinąć przez współpracę z dobrymi i sprawdzonymi kontrahentami. Ja na przykład jako rozwój firmy potraktowałem współpracę z https://waps-kart.pl/, bo kartony przy sprzedaży wysyłkowej są bardzo przydatne i najlepiej przy wyposażaniu firmy współpracować z najlepszymi.
Osobiście uważam, że w dzisiejszych czasach warto myśleć o rozwoju firmy na rynkach zagranicznych. Są nawet różne usługi, które mają w tym pomóc. Polecam zerknąć na stronę Polsko Szwedzkiego Klubu Biznesu - https://www.plsekb.pl/. Dzięki niemu możesz łatwiej wejść na rynek szwedzki 

-
- Użytkownik
bez rozwoju firmy raczej ciężko będzie osiągnąć należyty sukces. dlatego należy dbać o rozwój od samego początku!
Mi ostatnio brakuje pracowników do pracy przy produkcji. Zastanawiałam się nad zatrudnieniem cudzoziemców. Kolega polecił mi firmę Audit , która zajmuje się legalizacja pobytu i pracy dla obcokrajowców, a także zatrudnianiem pracowników zza granicy. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy? Polecacie tę firmę?
- justyna3212
świetnym pomysłem na rozwój firmy jest inwestycja w reklamę. Ja pozycjonuje swoja stronę internetową oraz kupuję gadżety ze sklepu z logo firmy
-
- Użytkownik
Myślę, że znaczną rolę w rozwoju naszej firmy odegrało wsparcie ze strony kancelarii DLB LEGAL https://dlblegal.pl/ . Oni w pełni zadbali o bezpieczeństwo związane z prowadzeniem naszej działalności gospodarczej. Orientują się w różnych dziedzinach prawa, znajomość przepisów także jest tutaj pomocna. Współpracują z przeróżnymi przedsiębiorstwami, co umożliwia im większą orientację w temacie. Dla przykładu, bardzo nam pomogli przy wdrażaniu RODO, dla nas była to zupełnie czarna magia!
- sandra3212
Ja zmagałam się z kryzysem w swojej firmie. Na szczęście skorzystałam z usług firmy DGA - Centrum Sanacji Firm dzięki której moje przedsiębiorstwo stanęło na nogi i teraz rozwijam się.
Rozwój naszej firmy (drukarni) rozpoczął się wraz z wymianą urządzeń drukujących, akcesoriów na bardziej nowoczesne i zaawansowane. Zadecydowaliśmy o wyborze rozwiązań zaproponowanych przez firmę Fujifilm www.fujifilmsericol.pl . Długo rozglądaliśmy się za ofertą idealną, po czasie trafiliśmy na nich. Drukarki wielkoformatowe, cyfrowe czy akcesoria do sitodruku wraz z maszynami rolowymi – rewelacja! Teraz nasze wydruki cieszą się sporym zainteresowaniem, a to ze względu na wysoką jakość, którą oferujemy.
Coraz więcej firm wybiera elastyczny model zarządzania drukiem. Wynika to z przeprowadzonych badań, które wykazały że po wdrożeniu usług Managed Print Services oszczędności kształtują się na poziomie 10–40 proc. Liderem wdrażającym tego typu usługi jest firma HP, która w ramach programu MPS wdraża infrastrukturę druku dostosowaną do realnych potrzeb przedsiębiorstwa, serwisuje urządzenia i dba o właściwe zabezpieczenie wrażliwych danych.