Gdzie mogę sprzedać stary sprzęt elektroniczny
Moderator:mkamil
Rzadko kto kupuje w dzisiejszych czasach sprzęt elektroniczny. Na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad poddaniem elementów tego typu stosownemu recyklingowi. Mój wybór padł na elektrosmieci.warszawa.pl/ , którzy odebrali stare komputery i pozostałe sprzęty elektroniczne z umówionego miejsca. Warto dbać o środowisko!
Niestety, ale w najczęstszych przypadkach jedynym miejscem dla starego sprzętu elektronicznego jest złomowisko. Wszelkie stare komputery, czy sprzęt RTV oddałem do zakladobrotuzlomem.pl , którzy następnie poddali sprzęt stosownej utylizacji. W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na elektrośmieci, nic nie da się na tym zarobić.
Tuhaj, sprawdź zatem koniecznie firmę Zakład Obrotu Złomem. Ja korzystam z ich usług od lat i jestem zadowolony. Oferują świetne ceny, sprzedałem u nich starego kompa, drukarkę i tv oraz lodówkę i miałem sporo więcej funduszy do dołożenia na nowy sprzęt. Są konkretni, dopasowują się do potrzeb klienta, uczciwie wyceniają złom i naprawdę znają się na rzeczy.
-
- Użytkownik
Wydaje mi się, iż najrozsądniej byłoby oddać na złom. Pytanie, czy wiesz gdzie się zgłosić? https://www.rpscraper.pl/ od dawna rozwiązują dla mnie ten kłopot a do tematu podchodzą fachowo. A przy okazji wpada nieco grosza!
Ja tutaj jak kolega wyżej polecam Zakład Obrotu Złomem! Skupują akumulatory, złom kolorowy, palety czy makulaturę albo sprzęty agd/rtv. U mnie zabrali pralkę, lodówkę i stary monitor - zaoferowali mi świetną cenę, dzięki czemu mogłem dołożyć pieniądze na nowe urządzenie :) Do tego działają naprawdę sprawnie i szybko, zawsze dopasowują się do potrzeb klienta. I naprawdę dbają o środowisko :)
Nie jest sprecyzowane miasto, ale np. w Bydgoszczy moja siostra oddawała lodówkę i mikrofalę u Zakład Obrotu Złomem. Przyjechali, załadowali bez problemu, zabrali i po kłopocie. Do tego oferują za złom korzystną cenę, więc siostra miała już za to praktycznie pieniądze na nowy sprzęt.