Mieszkanie nowe
Moderator:mkamil
- Wiktoria00
My kupiliśmy mieszkanie od Nexity i jesteśmy bardzo zadowoleni :) Planujemy juz następną inwestycję - pod wynajem ;) Na Bemowo Line. Polecam dewelopera!
- Kamilka990
Dla rodzin z dziećmi, jak i młodych ludzi polecam inwestycje od Nexity :) Mają osiedla w świetnych lokalizacjach, wśród zieleni, nowoczesne. A do tego w dobrej cenie! Polecam zajrzec na ich strone :)
Lokalizacja ma jednak ogromne znaczenie. Dla mnie Praga nie jest moją bajką. Wolę raczej dzielnice bardziej spokojne, otoczone zielenią tak żeby powietrze bylo w miare czyste. Dzielnica Rembertów Przy Lesie - jedna z inwestycji od Lps invest dla mnie strzał w 10. bo i do pracy mozna łatwo dojechac do centrum, dzieciaki do szkoły SKMką tylko kilkanaście minut, blisko sklepy... spokojne, przyjazne otoczenie
Serio?? Praga to teraz najmodniejsza dzielnica w stolicy to taki warszawski Montmartre, taka dzielnica uwielbiana przez artystów. Sama bym kupiła bardzo chętnie w tej chwili mieszkanie w kamienicy Stalowa 27 bo to świetna inwestycja na przyszłość