Medycyna estetyczna zabiegi
Moderator:mkamil
Nie dziwię się jej, sama też chodzę na takie zabiegi do kliniki Artederm w Józefowie. Najbardziej doceniłam zabiegi icoon laser na cellulit bo dzięki nim się go pozbyłam zupełnie i needle shaping który odmłodził mi twarz, każdej z Was polecam!
Takie zabiegi to w dzisiejszych czasach norma. Są dostępne dla każdego i naprawdę można w szybki i bardzo skuteczny sposób poprawić cobie urodę. Ja chodzę do kliniki https://malaklinikaurody.pl/medycyna-estetyczna/ w Gdańsku bo cenię sobie ich profesjonalizm i czuje się tam bezpiecznie. Wykonywałam kilka rożnych zabiegów i zawsze z dobrym efektem.
Ja coraz bardziej skłaniam się do czegoś poważniejszego, mam na myśli zabieg powiększenia powiększenia piersi (implantacji). Nie nie, nie chodzi mi o biust wielkości Pameli Anderson tylko żeby w ogóle były jako takie. O dr Żukowskiej z Łodzi słyszałam dużo dobrego. Klienci są zadowoleni po zabiegach i niej, a to najważniejsze przecież.
Aż tak bym nie ryzykowała, ale dosyć często odwiedzam Magiczną Klinikę - jedno z lepszych miejsc jeśli chodzi o medycynę estetyczną, fajni lekarze, super zabiegi, jakość, sprzęt i wogóle obsługa. Zerknij na https://www.magicznaklinika.pl/ na ich zabiegi i ceny - często promocyjne
anako ja też zdecydowałam się na operację plastyczną związaną z powiększaniem piersi, jestem zachwycona naturalnym efektem obyło się bez powikłań, rekonwalescencja tez przebiegła pomyślnie to co mogę Ci doradzić to implanty Mentor - są bezkonkurencyjne
takie zabiegi operacyjne są coraz bardziej popularne, wcale mnie to nie dziwi bo są mega bezpieczne. wiadomo, ze sam wybór implantów ma wielkie znaczenie bo są dostępne te lepszej i gorszej jakości. Ja też jestem zdania, ze Mentory spełniają wszystkie standardy, dają naturalny efekt i zero powikłań - jednym słowem - najlepsze!
widzę, ze tworzy nam się tu mini fan club mentorów ( też je mam ). Zanim się na nie zdecydowałam przejrzałam dziesiątki jak nie setki stron w sieci, śledziłam tematyczne grupy na facebooku i tam wszystkie dziewczyny jednym głosem radziły wybór własnie mentorów. zdecydowałam się i teraz sama je polecam
Nasz gabinet realizuje zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Wykorzystujemy do tego produkty i sprzęty to medycyny estetycznej, jakie oferują sklep-estetyczny .pl/ . Jest to jakość, która umozliwia nam wykonywanie urozmaiconych zabiegów - mi to pasuje, odpowiada!