sklep internetowy
Moderator:mkamil
- mroweencja
chce stworzyc sklep internetowy, wiem, ze bedzie mi potrzebna domena i hosting, zastanawiam sie nad nazwa. pl, moze ktos z was korzystal z ich uslug i moze cos powiedziec?
- mroweencja
przekonaliscie mnie :) skoro tyle osob chwali to musza byc dobrzy
-
- Użytkownik
ja u wczesniejszej firmy to szczerze powiedziawszy mialam spory problem z dzialaniem serwerow... hostingi pol miesiaca byly wlasciwie niedostepne, a tak jak mowisz na infolinie to nigdy nie dalo sie dodzwonic. Teraz tez jestem u nazwy i wreszcie jestem zadowolona. teraz tez weszlismy w ten CloudBackup - swietna opcja, jak nie widziales jeszcze oferty to koniecznie sobie sprawdz poki sa promki
akurat serwery u nas nie nastręczały problemów, za to potwornie się męczyliśmy z doborem oprogramowania do faktur. ciągle jakieś błędy, aktualizacje i prace techniczne, w końcu sie przerzuciliśmy na program online polecany przez kogoś z branży i skończyła się gehenna. i ogromnym ułatwieniem jest mżliwość logowania z dowolnego urządzenia, początkowo były obawy o bezpieczeństwo danych ale jak człowiek się przekona to widzi, że te obawy są bezzasadne.
jasne, to www.bizin.pl. wejdź na stronkę i tam masz informację przy zakładce cennik jaka dokładnie jest funkcjonalność w ramach danego abonamentu. a i wiem, że przez miesiąc można za darmo wypróbować ten najbardziej rozbudowany, bodajże premium się nazywa.