Jak się leczycie?
Moderator:mkamil
Staram się leczyć w miarę możliwości sama, jak już nie ma innej opcji to idę do lekarza, przed świętami mocno mi się ucho zatkało, oczywiście o dostaniu się do lekarza to można było pomarzyć, ale poszlam do apteeki i kupiłam sobie taki spray do ucha https://www.doz.pl/apteka/p130340-DOZ_PRODUCT_Aurivox_spray_do_uszu_30_ml pomógł mi rozpuścić nadmiar woskowiny
Przed świętami się dostać do lekarza to prawdziwy cud, trzeba sobie jakoś radzić, na odetkanie ucha i ból bardzo skuteczne są krople Lix, mozna kupić bez recepty, szybko odtyka i działa też przeciwbólowo dzięki lidokainie którą ma w składzie
Jak większość z Was leczę się tylko w systemie prywatnym, tak jest zwyczajnie lepiej i znacznie szybciej Jeśli chodzi o konkretne miejsce to ja ze swojej strony polecam placówkę MediVita, która znajduje się na warszawskim Mokotowie. Super lekarze, sympatyczna obsługa no i brak kolejek
Staram się leczyć sama, ciężko się teraz dostać do lekarza, wszystko w zasadzi teraz jeest na zasadzie teleporady. Przeziębiłam się i czuję nie za wyaźnee, ale mam w domu jeszcze tochę tabletek sambucol strong z czarnym bzem, zawsze mi zybko pomaga przy przeziębieniu, myślę ze za kilka dni będzi ejuż ok