gdzie zamówię porządny narożnik modułowy ?
Moderator:mkamil
Witajcie czy macie pomysł gdzie mogę teraz zamówić narożnik modułowy ? W grę wchodzą tylko sklepy internetowe. Zależy mi przede wszystkim na wysokiej jakości ale oczywiście fajnie, gdyby ceny też były na tym bardziej rozsądnym poziomie
no i fajnie, ze szukasz sklepów internetowych, na szczęście czasy są takie, ze prawie wszystko można kupić w sieci takie meble też choć ja akurat nigdy niczego robionego na zamowienie nie kupowałam to tu nie pomogę te z sieciówek Ci nie pasują ?
świetne narożniki modułowe robione na wymiar znajdziesz w CAYA DESIGN. To polski producent, wszystkie meble robione są ręcznie. Wiem coś o tym bo też robiłam u nich zakupy w ubiegłym roku. Sprawna realizacja ( czekałam około 5 tyg), sympatycyzna obsługa a i ceny moim zdaniem bardzo ok.
Mam narożnik modułowy Merida Gala Collezione składający się z brył, które można swobodnie odczepiać w zależności od potrzeb. Każdy element jest tapicerowany ze wszystkich stron, więc nadaje się jako osobny mebel np. podczas domowej imprezy. Bardzo elastyczne i kreatywne rozwiązanie.