Siema ,
ja kupuje kremy do twarzy od Bielendy z serii black sugar detox. Bardzo fajny jest ten nawilżająco-detoksykujący na bazie cukru trzcinowego i aktywnego węgla
Zakupy kosmetyków i akcesoriów
Moderator:mkamil
no ja teraz to zamawiam wszystko online :) zazwyczaj internetowe drogerie, ale ostatnio zamówiłam bezpośrednio ze sklepu online Eveline - musieli go niedawn otworzyć bo nie miałam o nim pojęcia ;) Zamówiłam sobie fajną odżywkę do paznokci z diamentowym pyłem i drobinkami złota. Ekstra wygląda i już po kilku dniach moje paznokcie są wzmocnione :)
Ja bardzo lubię kupować kosmetyki i środki do mycia wyprodukowane na bazie naturalnych produktów. Znalazłam fajna, polską firmę w sieci Prouve https://www.prouve.com/category-uniwersalne maą świetne kosmetyki i środki do czyszczenia. Pięknie pachną ,bo są wykonane na bazie naturalnych olejków eterycznych i jednocześnie nie podrażniają skóry.
teraz takie zakupy robi się tylko w sieci, nie ma innej mozliwości ale to też ma swoje plusy, można poświecić znacznie wiecej czasu na takie zakupy ;p Jeśli chodzi o to co sobie ostatnio kupiłam to było to kolejne już opakowanie odżywki SOS z Eveline ( do łamliwych i mocno zniszczonych paznokci). Już kiedyś ją miałam i fajnie się sprawdziła a teraz przez to siedzenie w domu mam zwyczajnie więcej czasu by znów sobie taką kurację przeprowadzić
Jeżeli o mnie chodzi, lubię tak naprawdę różne marki kosmetyków. Przy czym zarówno te pielęgnacyjne, jak i kolorowe kupuję w takich miejscach jak drogeriadlaciebie.pl . Póki co zdecydowanie nie mam ochoty biegać po drogeriach w dużych centrach handlowych. A przy tym wybór w tym przypadku jest naprawdę duży, a dodatkowo ceny zdecydowanie zasługują na miano przystępnych:).
- ToddSweeney
Przeczytaj więcej o tym blogu Barberstyle . Możesz tam wybrać produkty do pielęgnacji ciała i brody