Sala na wesele
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
a mnie sie bardzo podobalo w Karczmie Kujawskiej na weselu, kolezanka tam robila , bylo naprawde super, impreza do bialego rana, wszystko fajnie zorganizowane, jedzenie bardzo smaczne, duzy wybor , roznorodne potrawy, obsluga sobie bardzo dobrze radzila, jak dla mnie rewelacja
Jeśli Wrocław wam po drodze, to zdecydowanie Glamour bym poleciła. Byłam tu na dwóch weselach. Jedno w mniejszej, a drugie w większej sali. Jest klimatyzacja, w tej mniejszej ekologiczny kominek. Piękny, elegancki wystrój i wesela bardzo udane były. Widać, że tam naprawdę się starają.
Bylam niedawno na weselu , wszystko fajnie zorganizowane, fajne miejsce, a co do atrakcji to mlodzi zapewnili gosciom naprawde fenomenalne show, zaprosili grupe Speedbar z Krzysztofem Drabikiem na czele, robia swietne pokazy barmanskie, bardzo dopracowane, wspolgraja ze swiatlem, muzyka, robi to wrazenie
Sala Różana w hotelu Bończa w Szczecinie jest przepiękna na mniejsze wesela. Nie widziałem drugiego takiego miejsca w Polsce, gdzie byłaby szklana podłoga a pod spodem płynęła rzeka. No i od razu są pokoje dla gości więc odpada problem szukania transportu.
Jeżeli sala którą wybraliście nie ma własnego zaplecza kuchni to polecam Catering Margaret. Na moim weselu to oni serwowali jedzonko i chyba nie było żadnej osoby, która by nie była zadowolona. Opcje wegetariańskie czy bezmleczne oczywiście też są dostepne
Znalezienie odpowiedniej sali na wesele to nie lada wyzwanie w dzisiejszych czasach. Najważniejsze jest by ustalić standardy jakich będziemy się trzymać przy wyborze. Podstawową kwestią jest zawsze lokalizacja. Jest to szczególnie ważne przy większych weselach, na które przyjadą goście z całego kraju. Nie ma chyba nic gorszego niż spóźnienie się tylko ze względu na trudności z dotarciem na miejsce. Dlatego tak chętnie wybierane są sale weselne warszawa ponieważ każdy bez problemu trafi z pomocą nawigacji. Jeśli chodzi o wybór konkretnej to zawsze możemy się posiłkować opiniami na takich serwisach jak - https://www.weselezklasa.pl/sale-weselne,1/warszawa/ Pozwoli to dość trafnie ocenić na co tak właściwie możemy liczyć w kwestii danego restauratora. Wszystko będzie też zależne od ilości gości jaką chcemy zaprosić, a nie zawsze musi to oznaczać dużo większe koszta. Trzeba cierpliwie szukać tej jedynej oferty