Lepszy adwokat, czy radca prawny?
Moderator:mkamil
Ja zdecydowałem się na skorzystanie z pomocy adwokata i zupełnie nie żałuję. Mowa oczywiście o Katarzynie Kamienowskiej z kancelarii www.adwokat-kamienowska.pl . Jej pomoc była niezbędna przy rozwiązywaniu sprawy z zakresu prawa rodzinnego.
-
- Użytkownik
Ja także zdecydowałem się na skorzystanie z pomocy kancelarii adwokackiej. Wybrałem kancelarię Witkowski & Partnerzy https://witkowski-partnerzy.pl/ , dzięki którym udało mi się uporać z kłopotami dotyczącymi prawa administracyjnego.
Z pewnością udana okazała się współpraca z Kancelarią Adwokacką Łukasza Węgłowskiego http://www.adwokat-weglowski.pl/ w Szczecinie. Zajął się pełną obsługą prawną naszej firmy, zadanie te zrealizował bardzo solidnie. Spełnia wszelkie warunki i oczekiwania.
W gruncie rzeczy nie ma znaczenia czy będzie to adwokat czy radca prawny. Ważne, by mieli doświadczenie akurat w tej dziedzinie prawa z której zakresu potrzebujesz pomocy. Jeśli szukasz eksperta z zakresu prawa spadkowego, administracyjnego, łowieckiego, leśnego to polecam panią radcę prawnego Magdaleną Adamczewską . Jest ona doświadczoną specjalistką, właśnie w tych dziedzinach. Przyjmuje sprawy niezależnie od ich lokalizacji oraz stopnia skomplikowania, nie boi się dużych, trudnych spraw. Oferuje wysokie standardy obsługi i świetne podejście do klienta. Możesz u niej liczyć na kompleksową pomoc, a także na dyskrecję.
Olkka pisze:
> Zależy jaka jest sprawa. Ale my np. już mamy swojego sprawdzonego i
> zaufanego prawnika, Pana Tomaszczyk, do którego zwracamy się z problemem.
Pana Tomasza także mogę polecić. Potrafi wszystko dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze rozwiązanie. Jest konkretny i rzetelny a przy tym przyjazny w kontaktach. I co fajne, udziela porad online a to bardzo wygodne!
> Zależy jaka jest sprawa. Ale my np. już mamy swojego sprawdzonego i
> zaufanego prawnika, Pana Tomaszczyk, do którego zwracamy się z problemem.
Pana Tomasza także mogę polecić. Potrafi wszystko dokładnie objaśnić i wskazać najlepsze rozwiązanie. Jest konkretny i rzetelny a przy tym przyjazny w kontaktach. I co fajne, udziela porad online a to bardzo wygodne!