Leczenie prywatnie
Moderator:mkamil
powiem Wam szczerze, ze ja leczę się prywatnie już od dawna. Terminy wizyt na nfz są zazwyczaj tak odległe, że zdecydowanie wolę zapłacić i mieć pewność, ze diagnoza zostanie postawiona wtedy, gdy jest to konieczne a nie np 2 lata później. Jak mieszkacie w Warszawie to polecam przychodnię, gdzie ja sama leczę się od prawie roku - MEDIVITA ( Mokotów). Maja tu m.in internistę, neurologa, ortopedę czy okulistę. Brak kolejek, dogodne terminy, sympatyczna obsługa.
-
- Użytkownik
Jeżeli ktoś z was szuka na już lekarza medycyny pracy to polecam skontaktować się z gabinetem Pana Janusa Kaliskiego z Zakopanego. Gabinet znajduję się na Kazimierza Przerwy-Tetmajera 23 i można dzwonić pod numer 509 961 365.
ja od zawsze chodziłam do lekarza normalnie, potem po ciąży miałam po prostu okropne hemoroidy, żadna maść nawet sterydowa nie pomagała. Dopiero skleroterapia u dr Wiączek zdziałała cuda. Hemoroidy minęły jak ręką odjął. Szybko i skutecznie. Cały zabieg robiłam w klinice ober clinic i naprawde nie żałuję.
Zdecydowanie jestem za leczeniem prywatnym. Trzeba szanować swoje zdrowie. A wiadomo, jak dzisiaj jest... Do lekarza prywatnego można szybciej się dostać i można liczyć często na skuteczniejszą pomoc. Ja ostatnio słyszałam sporo pozytywnych opinii na temat Centrum Medycznego Gamma, które znajduje się w stolicy. W szczególności warto tutaj zaznaczyć, że mają znakomitych ortopedów.
ja też stanęłam przed trudną decyzją czy oddać mamę do domu opieki czy nie i zdecydowałam się oddać. Sama nie radziłam sobie z opieką, niestety mam swoją pracę, dzieci - a mama wymaga całodobowej opieki. Ostateczni padło na dom pod topolami