Konto w banku
Moderator:mkamil
Jaki bank polecacie pod względem atrakcyjności dla firmy? Tzn. jak bank ma najlepsze usług, produkty dla firm (rachunki firmowe, rachunki oszczędnościowe, lokaty, kredyty). Który z banków nastawia się na właśnie taki typ klientów? Sprawdzałem w jakim banku założyć konto i nie bardzo wiem jakie wybrać. Co mi radzicie ?
- arkadiusz332
Teraz chyba każdy człowiek ma założone konto w banku. Bo jakby tak nie było to chyba jest źle według mnie.Taki mamy rynek.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2018, 08:50 przez arkadiusz332, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm, ja przy wyborze banku sprawdzałam rankingi oraz kierowałam się regulaminami na stronach poszczególnych banków, przeglądałam opinie (z tym radzę uważać, często są wykupione), no i czytałam artykuły na temat poradnikpracownika pl może to pomoże?
Właśnie każdy powinien dopasować konto do własnych potrzeb Warto jednak wziąć pod uwagę obecne promocje, bo banki zaczęły robić ciekawe akcje W tym momencie ciekawą promocję ma santander, trochę więcej o tej promocji można znaleźć tutaj: https://konto-w-banku.pl/promocje-santander/
Też się właśnie rozglądam za ofertą dla siebie i w wielu rankingach natrafiam na ofertę Pekao jako najkorzystniejszą.. miałem już z nimi kiedyś styczność w przypadku konta osobistego i nie mam najlepszych wspomnień :) Czy jest ktoś kto korzysta z ich oferty i może jakoś doradzić?