Produkcja mebli
Moderator:mkamil
Warto zaznaczyć, że w takim przemyśle meblarskim liczą się dobrzy dostawcy materiałów czy narzędzi. Ja znam taką firmę, która posiada szeroką ofertę właśnie dla przemysłu meblarskiego i jest to firma Marcopol. Moja firma właśnie u nich się zaopatruje i obecnie prawdziwym hitem jest uniwersalny klej szybkowiążący HTF, który charakteryzuje się bardzo dużą siłą klejenia wstępnego.
Produkujemy meble dzięki drewnianym materiałom, które zapewniają nam Drewmis drewmis. pl . Sprawdza się także chemia do drewna, którą dysponują w swojej ofercie. Jakość ich produktów gra główne skrzypce jeśli chodzi o nasze produkcje - polecam jak nic.
-
- Użytkownik
Z pewnością przyda się klej do krojenia drewna. Ja postawiłem na ten zaproponowany przez http://royalgroup.com.pl/ . Wytrzymały, nie do oderwania!
CRM to bardzo dobre oprogramowanie które potrafi pomóc w osiągnięciu sukcesu w firmie. W mojej firmie ten system pozwolił mi usprawnić zarządzanie relacjami z klientami oraz zarządzanie firmą. Korzystam z CRM od FIRMAO i jest to naprawdę dobry program, który warto przetestować, zwłaszcza że jest 14 dni darmowego okresu próbnego.