urządzenia do kuchni?
Moderator:mkamil
W naszej kuchni zagościła ostatnio porcelana. Ale nie byle jaka - specjalistyczna, dostarczona przez www.filizankaporcelanaodziez.pl okazała się w zupełności spełniać moje oczekiwania. Moja żona kupuje tam także oryginalną odziez damską.
W kuchni musi być obowiązkowo zmywarka, nie cierpię mycia naczyń i to mój wierny pomocnik. Mam electrolux maxiFlex, jest super pojemna, ma aż 3 kosze, które można napakować po brzegi, w pół godzinki mam wszytko ładnie umyte, n szybkim programie
Ja mogę podpowiedzieć Wam o świetnych promocjach w superwnetrze. Znam ich od dawna ale jakość nie zaglądałam do nich dłuższy czas, a wczoraj zerknęłam co mają ciekawego. Oj sporo tego jest. Ja wzięłam sobie nowy chlebak, kosz na śmieci, szklanki termiczne i kilka pojemników. Opłac sie, bo przeceny sa nawet o 100 zł przy niektórych produktach.
cynamona pisze:
> W kuchni musi być obowiązkowo zmywarka, nie cierpię mycia naczyń i to mój
> wierny pomocnik. Mam electrolux maxiFlex, jest super pojemna, ma aż 3
> kosze, które można napakować po brzegi, w pół godzinki mam wszytko ładnie
> umyte, n szybkim programie
myślisz, że taki model sie sprawdzi u rodziny 4-osobowej i gotującej dużo. Lubię markę electrolux, mam sama ich sporo sprzętu a niedlugo czeka nas wymiana zmywarki, chciałaby coś pojemnego i ekonomicznego. Czy ten twój model ma jakiś szybki tryb?
> W kuchni musi być obowiązkowo zmywarka, nie cierpię mycia naczyń i to mój
> wierny pomocnik. Mam electrolux maxiFlex, jest super pojemna, ma aż 3
> kosze, które można napakować po brzegi, w pół godzinki mam wszytko ładnie
> umyte, n szybkim programie
myślisz, że taki model sie sprawdzi u rodziny 4-osobowej i gotującej dużo. Lubię markę electrolux, mam sama ich sporo sprzętu a niedlugo czeka nas wymiana zmywarki, chciałaby coś pojemnego i ekonomicznego. Czy ten twój model ma jakiś szybki tryb?
W każdej kuchni na pewno jest potrzebna deska do krojenia. Wybór desek jest bardzo duży, ale ja u siebie w kuchni postawiłam na prawdziwe, naturalne deski drewniane. Kupiłam je w sklepie internetowym Sto Desek i jestem z nich bardzo zadowolona. Przede wszystkim jest tam bardzo duży wybór desek, jeśli chodzi o modele, rodzaje drewna, wygląd itp. Deski są bardzo solidne, starannie wykonane z wysokiej jakości drewna, zainpregnowane naturalnym olejem. Bezpieczne i wygodne w użytkowaniu, stanowią także ozdobę każdej kuchni.