cześć wszystkim sporo ostatnio czytałam na temat odpowiedniej pielęgnacji skóry twarzy i chciałabym spróbować tej słynnej koreańskiej pielęgnacji. Czy możecie polecić jakieś dobre kosmetyki, które warto kupić ? z góry dzięki
o chętnie podepnę się do tematu bo sama ostatnio zaczęłam więcej czytać o świadomej pielęgnacji i właśnie sporo blogerek czy dziewczyn w social media poleca właśnie te kosmetyki koreańskie. Ale one pewnie sporo droższe są co ?
czy ceny takich kosmetyków są wysokie ? moim zdaniem nie choć pewnie sporo zależy od samej marki. Ja używam kosmetyków z Muldream, najlepsze jeśli chodzi o pielęgnację twarzy, skuteczne, bezpieczne no i w dobrej cenie.
o dzięki za namiar, o Muldream do tej pory nie słyszałam. a powiedz mi jeszcze gdzie mozna dostać ich kosmetyki ? gdzieś w sieci ?
tak, w e-sklepie marki Muldream je dostaniesz ale od jakiegoś czasu są też dostępne w drogeriach Douglas ja kilka dni temu składałam zamówienie, trzeba było uzupełnić zapasy
Ja stosuję polskie kosmetyki, a najbardziej lubię markę Eveline, bo mają je w przystępnych cenach. Ostatnio moje serce skradło serum z koffeiną pod oczy z serii Serum Shot. Zasinienia zaczęły znikać, a skóra wokół oczu stała się napięta
W przypadku jakichkolwiek problemów z cerą warto także rozważyć kosmetyki robione na zamówienie. Receptę na takie produkty może wypisać Wam dermatolog, a zrealizujecie ją bez problemów w aptekach sieci DOZ.