Miejsca na szkolenia, konferencje
Moderator:mkamil
Ja zorganizowałam swoją konferencje w hotelu Imperium w Rzeszowie. W hotelu przygotowany był sprzęt który potrzebowałam np. rzutnik i bardzo dobre nagłośnienie. Było prawie 50 osób i myślę że wszyscy wszystko dobrze słyszeli i widzieli, na sali była klimatyzacja co było bardzo przydatne:). Jedzenie było bardzo dobre i pokoje również były bardzo ładne.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2019, 22:45 przez wtyczka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
Jeżeli ktoś z was jest z okolic Katowic i poszukuję szkolenia z zakresu tematyki asertywności to polecam szkolenie, które odbędzie się już niebawem bo 9 września w Fundacji Fortis. Szkolenie “Asertywność jako umiejętność wyrażania swojego zdania i poprawa jakości życia w sytuacjach społecznych kluczem do samorealizacji” moim zdaniem takie szkolenie to klucz do poprawy swoich umiejętności w pracy i nie tylko.
My zorganizowaliśmy konferencję w Krzewi Róg na Kaszubach. Obsługa pomogła w przygotowaniach. Miejsce z klasą bardzo ładne i eleganckie, jedzenie smaczne a pokoje przyjemne i czyściutkie. Myślę że częściej będziemy tam organizować wszelakie imprezy i konferencje .
A zatroszczyliście się o właściwy catering? To idealny dodatek na eventy tego typu! My z reguły preferujemy tradycyjne, polskie potrawy, dlatego zawsze zgłaszamy się do https://www.lasuch.waw.pl/ . Na spotkania firmowe zawsze dostarczają przepyszne potrawy.
- dobrybiznes7
Ostatnie szkolenie organizowałem w Łodzi w Hostelu Umed. Nie miałem za bardzo czasu na dopilnowanie wszystkiego ale obsługa bardzo mi pomogła, jej podejscie bylo wrecz wzorowe. Hostel z fajna sala i dobrej lokalizacji. Polecam