Wieczór kawalerski
Moderator:mkamil
Fajną ofertę ma Hotel Dana w Szczecinie. Organizują wieczory kawalerskie, a w ramach atrakcji jest np. degustacja cygar i whisky. Szczegóły są na stronie http://hoteldana.pl/imprezy-okolicznosc ... awalerski/ . Ciekawa opcja
Na wieczór kawalerski dobrze jest zatrudnić jakieś hostessy do tańca. Na pewno pomoże Ci w tym dobra Agencja fordanserek. Zajmują się organizacją takich imprez i zatrudnianiem profesjonalnych tancerek!
Fajne są teraz warszawskie wieczory kawalerskie gdzie można zorganizować na prawdę super atrakcje dla przyszłego Pana młodego. Więc klub, striptizerka to nie wszystko, warto dostarczyć jemu niezwykłą przygodę i adrenalinę, np. skok spadochronowy z balonu, na pewno nie zapomni na długo tej atrakcji.
Pomagałam bratu wybrać odpowiedni lokal i zdecydowaliśmy, że jego kawalerski wieczór będzie w New Orleans Club. To klub, który cieszy się bardzo dobrą opinią wśród panów. Chyba dlatego, że mogą tam skorzystać z towarzystwa wspaniałych tancerek i skosztować bogactwa luksusowych trunków z najwyższej półki. Dodatkową zachętą jest fakt, że serwują tam w nocnej Restauracji wyśmienite steki oraz że każdy gość może skorzystać z dowozu taksówką gratis.
Wydaje mi się, że nie każdy facet dobrze czuje się otoczeniu tancerek na rurze. Zawsze można wybrać zwykły klub i kulturalnie potańczyć czy napić się alkoholu. A jeśli o alkoholu mowa to z doświadczenia polecam zaopatrzenie się w naturalny suplement 2C, który pomaga w zachowaniu dobrej formy po spożyciu trunków. Zażycie go zgodnie z ulotką jeszcze w trakcie imprezy gwarantuje, że na drugi dzień kaca nie będzie, a podczas zabawy do samego końca będziecie mieć siły i dobre samopoczucie. Warto poczytać też poradnik dostępny na stronie 2KC, bo zawiera on wiele ciekawych informacji na temat zapobieganiu kaca oraz jego zwalczaniu.
Ostatnio byłem na wieczorze kawalerskim w warszawskim Hustlerze https://www.hustlerclub.pl/ . To prestiżowy gentelmen's club w którym jest na czym zawiesić oko! Do tego można tam całkiem solidnie popić. Całą imprezę wspominamy znakomicie, była to zabawa na najwyzszym poziomie. No i warta swojej ceny!