Warsztat samochodowy
Moderator:mkamil
Ważne by każdy warsztat był wyposażony w niezbędne narzędzia inaczej nie wykonają dokładnie kompleksowych usług. Każdy kierowca na to zwraca uwagę nawet mój mąż Ostatnio podpatrzył że mają w warsztacie aerozole techniczne które do czyszczenia, konserwacji, uszczelniania, impregnacji, odplamiania i innych celów. I właśnie takie same znalazł w tym sklepie-handtech.pl/84-aerozole-techniczne czy ktoś je już kupował ?
Z doswiadczenia wiem ze dobry warsztat jest na wage zlota. Moja sprawdzona miejscowka jest serwis na dailmlera w wawie. Chlopaki nie robia tam partaniny bez wzgledu na to o naprawde jakiej czesci chodzi. Ladowalem tam juz 2 razy z moim mercem bo ciagle ktos ze mnie wjezdza i zawsze max po 3 dniach bylo po bolu a auto wracalo do garazu jak nowe
Zawsze, gdy mój pojazd gnębią kłopoty to zgłaszam się do L-Service l-service.pl/ . Z ich strony mogę liczyć na fachową obsługę, profesjonalizm, a przede wszystkim niebywałą pomoc. Szybko i sprawnie zajęli się kłopotami z silnikiem, które dręczyły mój pojazd.
Jak już w temacie warsztatu to powiedzcie mi proszę czy znacie jakiegoś dobrego wulkanizatora w Krakowie, który wymieni mi opony? Z tego magazyn.ceneo.pl/artykuly/Kiedy-wymienic-opony-na-zimowe wynika że jeszcze trochę czasu zostalo, ale wolę się juz zainteresować tematem.