Warsztat
Moderator:mkamil
Oczywiście, że warsztat samochodowy to wyzwanie. Ale każdy własny biznes nim jest :) Zadbaj przede wszystkim o to, by w twoim warsztacie nie zabrakło odpowiedniego wyposażenia. Doskonałej jakości produkty znajdziesz na warsztat24 ja u nich też się zaopatruję i jestem zawsze zadowolony. Ich produkty są wydajne, a efekty ich stosowania widoczne i trwałe. Znajdziesz tam wszystko, czego potrzebuje warsztat - preparaty ochronne czy pielęgnacyjne, ubrania bhp - elastyczne, trwałe i funkcjonalne, a także preparaty smarne czy narzędzia i materiały ścierne.
Jeśli chodzi o mój warsztat to największy kłopot sprawiło mi znalezienie solidnych kompresorów. No ale się udało - a to z pomocą http://www.kompresjan.pl/ . Dostarczone przez nich produkty charakteryzuje solidna i nietuzinkowa jakość, za którą rozglądałem się od bardzo dawna. Zdecydowanie polecam!
Widziałem, że ktoś wyżej polecił hurtownię Warsztat24 też mogę śmiało polecić ich produkty, mój przyjaciel zaopatruje u nich swój przydomowy warsztat! Świadczy usługi w niewielkim zakresie, ale u nich zawsze znajduje to, czego mu akurat potrzeba. Ostatnio zachwalał środki higieny, do mycia rąk. Że są wydajne, skuteczne i do tego nie podrażniają skóry. Wiadomo, mechanik zawsze się ubrudzi a dłonie to jednak wizytówka człowieka. Dzięki ich preparatom po godzinach w życiu bym nie powiedział, że Jaro pracuje w warsztacie samochodowym :) Te środki naprawdę działają.
- Filemon8165
Właśnie też ich szukałem ale nic nie znalazłem.