inwestycja w nieruchomości
Moderator:mkamil
Zapewne inwestowanie w nieruchomosci to dobry pomysl jesli ma sie na to kapital.W Poznaniu inwestuje deweloper JWC znany na rynku budowlanym jako solidny inwestor.Mysle ze mozna w pelni zaufac temu deweloperowi bo mam dobre doswiadczenie ,moja kuzynka kupila mieszkanie w Warszawie i jest bardzo zadowolona.
Możesz ten Twój pomysł rozegrać jeszcze inaczej. Jedno fajnie urządzone mieszkanie kupić gdzieś w na przykład w Zakopanem i wynajmować je turystom, po niższych cenach niż noclegi w hotelach i to będzie taki sezonowy dochód. A drugie mieszkanie o niższym standardzie, gdzieś w centrum większego miasta dla studenta.
Myślę że to nie jest zły pomysł. W Warszawie jest teraz wielki bum na inwestycje mieszkaniowe więc na prawdę warto się bliżej zainteresować tym tematem. Jak dla mnie bardzo dobrą ofertę nowych mieszkań Warto kupić 2-3 nieruchomości a potem je wynajmować. Pieniądze szybko się zwrócą. A posiadanie takich nieruchomości w rodzinie to na prawdę dobra inwestycja i zabezpieczenie finansowe na przyszłość.
ja troche pojechalem po bandzie i zainwestowałem w apartament nad morzem konkretnie w Rowach. Trochę ryzykowne, ale już widzę pomału że to był strzał w 10, bo zainteresowanie wynajmem jest spore. z tego co się orientuje to na tym osiedlu jest jeszcze coś do kupienia