Jakie posiadacie konta w bankach ?
Wypisujecie ich zalety i wady.
Ja posiadam konto w mbanku.
Jego zalety: całodobowy dostęp przez internet, duża ilość darmowych bankomatów i oczywiście największa zaleta - jest całkowicie darmowe
Wady: Mała ilość wpłatomatów, brak placówek banku, trzeba wszystko załatwiać internetowo lub telefonicznie :/
A Wy gdzie macie konto?
Wasze konta
Moderator:mkamil
Nie chodzi tutaj o chwalenie się, ale o przedstawianie dobrych i złych stron posiadanego przez nas konta.
Być może inni czytając posty szukają właśnie jakiegoś konta, które by mogli założyć i przedstawienie naszej opinii o danym koncie będzie dla nich pomocne?
Być może inni czytając posty szukają właśnie jakiegoś konta, które by mogli założyć i przedstawienie naszej opinii o danym koncie będzie dla nich pomocne?
zatem, konto w pekao:
-nowy portal www - przejrzysty i funkcjonalny
-możliwość załatwiania spraw przez www - lokaty, fundusze itp.
-jeden z największych, o ile nie największy bank w Polsce - stabilność i gwarancja bezpieczeństwa naszych pieniędzy
-nowy portal www - przejrzysty i funkcjonalny
-możliwość załatwiania spraw przez www - lokaty, fundusze itp.
-jeden z największych, o ile nie największy bank w Polsce - stabilność i gwarancja bezpieczeństwa naszych pieniędzy
ja rowniez mbank
odkrywam podobne zalety co założyciel tematu. ad mniej bo wpłatomatu nie potrzebuje a kotakt przez internet mi odpowiada.
Do tego teraz stworzyli konta oprocentowane ( tak słyszałam, wiele szczgółów nie znam, muze poczytać i się dowiedzieć). Warunkiem jest chyba jedna mozliwa wyplaya badz przelew wychodzacy w ciagu miesiaca, a reszta bylaby juz jakos platna.
w kazdym razie jak na studenckie konto, jestem zdecydowanie zadowolona.
odkrywam podobne zalety co założyciel tematu. ad mniej bo wpłatomatu nie potrzebuje a kotakt przez internet mi odpowiada.
Do tego teraz stworzyli konta oprocentowane ( tak słyszałam, wiele szczgółów nie znam, muze poczytać i się dowiedzieć). Warunkiem jest chyba jedna mozliwa wyplaya badz przelew wychodzacy w ciagu miesiaca, a reszta bylaby juz jakos platna.
w kazdym razie jak na studenckie konto, jestem zdecydowanie zadowolona.
każdy bank ma jakieś plusy i minusy, a wybór banku będzie zależał od potrzeb konkretnej osoby, piszę, że mam konto w pekao, bo mi akurat najbardziej zależy na bezpieczeństwie i stabilności banku w którym mam pieniądze, a wiadomo - im większy bank tym wydaje się być bardziej stabilny