Jakie sprzęty niezbędne do pracy z domu?
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Ja osobiście polecam skontaktować sie ze sklepem WISP gdzie można zakupić dobrej klasy sprzęt i narzędzi i akcesoriów do budowy sieci. Polecam zapoznać sie z ofertą na ich stronie i wybrać opcję odpowiednia dla siebie.
- Aleksandra44
Zdecydowanie laptop. Komputer stacjonarny to według mnie całkowity przeżytek i nie ma co nawet się nad nim zastanawiać. Lekki, przyjemny, a przede wszystkim wygodny laptop zdecydowanie jest wstanie załatwić sprawę.
Również polecam te tonery z Asarto. Teraz ta firma dostała Laur Konsumenta, więc to potwierdzenie tego, że mają dobrą jakość. Faktycznie ja drukuję i drukuję, głównie rzeczy tekstowe. Do tego te tonery nadają sie idealnie. Pełna kompatybilność toneru z drukarką
Dla mnie podstawą jest solidne regulowane biurko i komfortowy fotel Warto postawić na wygodę w miejscu, w którym pracujemy Mi udało się znaleźć biurko świetnej jakości, które do tego wygląda naprawdę fajnie Znajdziecie tam też wygodny fotel
- sklep-doris
Bez wątpienie musisz posiadać bardzo dobry fotel biurowy. Praktycznie na nim będziesz spędzała większość czasu. Dlatego nie ma co oszczędzać na tym.