wizytówka google
Moderator:mkamil
witam! potraktowałem google maps jako kolejną mozliwość pokazania swojej firmy za free szerszej publiczności. jednak zabrałem się za tworzenie wizytowki google i naciąłem się na dość podobne terminy a nie chciałbym strzelić gafy i źle wypełnić miejsc bo nie wiem jak z ich edycją. ma ktoś może jakoś przetłumaczone które pole jak wypełniać?
Dobrze, że nie robisz na pałę, bo edytowalność jest bardzo słaba. Nie dość, że kontakt trwa tygodniami to i tak nie wiesz czy zmienią czy nie zmienią i znów trzeba będzie kombinować. Nie wiem o jakie dokładnie pola wyboru/do wypełnienia Ci chodzi ale tutaj jest http://netgraf.pl/blog/tworzenie-wizyto ... trukcja,26 dość szczegółowa instrukcja jak taką wizytówkę samemu stworzyć, korzystałem osobiście i poszło gładko.
Wizytówka w google to bardzo dobry pomysł ale też warto pomyśleć o szerszej reklamie np reklama w adwords. Teraz aby zaistnieć trzeba skupić się na marketingu w sieci. Większość osób wyszukujących usługi czy towaru zaczyna własnie od szukania w Internecie. Prawda jest taka, że jak nie ma firmy w sieci to tak jakby jej nie było wcale.