Dobry wieczór towarzysze broni
potrzebuję się doedukować w kwestii menedżerów sprzedaży, głównie takich które pozwoliłyby mi w jednym miejscu zarządzać aukcjami i sprzedażą w sklepie internetowym jednocześnie. czy koszty takiego czegoś są duże głównie mnie interesuje oraz na jakiej w ogóle zasadzie to działa, czy da się w ten sposób kontrolować stan magazynowy mimo pobierania zamówień z dwóch źródeł?
menedżer
Moderator:mkamil
Duże i nie duże, w zależności od firmy również, bo czasem mimo rozbieżności cenowych nie ma żadnej różnicy w oferowanym produkcie. Taki kapitalizm a na poważnie - to cena istotnie nie zawsze jest podyktowana jakością, to oczywiste. A wydaje mi się, że w każdej już normalnej ofercie powinno być w cenie kontrolowanie stanów magazynowych. Może się mylę. Ale mój taką możliwość ma.
Co za bzdura wierutna, trzeba było to powiedziec mojemu poprzedniemu dostawcy uslug, że powinien się wywiązywać z umowy o tych pseudotakich samych warunkach, jak ten co teraz. nawet jeśli byłoby tak, że warunki i oferta jest taka sama to dużo zależy od tego czy sprzedawca jest rzetelny i choćby poczuwa się do odpowiedzialności za awarie wszelkiego rodzaju.
dokładnie o tym samym pomyślałem bo zanim trafiłem na sellasist który nie jest przecież drogi też miałem wrażenie że w tej grupie cenowej jestem skazany na porażki. ale po zmianie na niego bardzo szybko życie zweryfikowało, że można traktować klienta z szacunkiem i nie kazać sobie za to płacić milionów.