Zarabianie na swoich pasjach?
Moderator:mkamil
myślę że to jest jak najbardziej możliwe do zrealizowania, sama dorabiam sobie szyjąc na maszynie dla znajomych, a szycie jest moją pasją już od wielu wielu lat, odkąd babcia mi pokazała jak obsługiwać jej starą maszynę Łucznika. Teraz pracuje na nieco lepszym sprzęcie, dokładnie na takiej maszynie www.galerialucznik.pl/pl/p/IZABELLA-II-888-Superprodukt-Wysylka-i-zestaw-stopek-gratis-/359 ale jak widać pasja została
o tak szycie jest fantastyczne i super że niektórzy przekuwają to w pomysł na biznes, moja żona szyje ale wyłącznie traktuje to jako hobby a potrafi wyczarować faktycznie fantastyczne rzeczy i szkoda że nie daje mi się namówić na zrobienie z tego biznesu bo myślę że zapotrzebowanie spokojnie by się znalazło, wgl to nauczyła się wszystkiego sama głównie dzięki różnym stronom internetowym, przesiadywała całymi popołudniami przy przepisnaszycie.pl/edukacja/ ale faktycznie efekty są super i jestem pod wrażeniem jak sprawnie sama to wszystko ogarnęła bo ja pewnie miałbym do tego dwie lewe ręce