Ciekawy wariant na wakacje :)
Moderator:mkamil
-
- Użytkownik
Pamiętajcie o tym, aby nie porzucać zwierzaków! Istnieją specjalne hotele w których można przetrzymać nasze czworonogi na czas wyjazdu. Gdy u nas pojawia się opcja wyjazdu to korzystamy z usług http://hoteldlapsiakow.pl/ .
Ja ostatnio spędziłem bardzo fajnie wczasy na ośrodku Polonia w Rewalu nad naszym polskim morzem. Mają tam domki wczasowe - bardzo wysoki standard, pełne wyposażenie, schludnie, czysto. Gdyby pogoda nie dopisała to mają kryty basen, do morza jest kilkadziesiąt metrów, więc fajna opcja dla rodzin z dziećmi :) Dla pań gabinet kosmetyczny, sauna, solarium itp :D I co ważne, na miejscu mają także stołówkę, gdzie można zjeść naprawdę dobre jedzenie! Wszystko w jednym miejscu - idealna forma spędzenia urlopu. Ja na pewno jeszcze tam wrócę.
Należy zawsze w pierwszej kolejności stawiać na swój rozwój. Ja wybrałem Studium Pracowników Medycznych i Społecznych i mi się ten wybór bardzo, ale to bardzo opłacił. Mam świetne kwalifikacje, zeby podjąć pracę zarówno w Polsce, UK jak i NIemczech plus szkoła była całkowicie za darmo, a miałem okazję przećwiczyć wszystkie aspekty swojego zawodu.
A co powiesz na rozwiązanie , takie jak Domki Falsztyn domkifalsztyn .pl/rezerwacja/ ? Właśnie dokonaliśmy rezerwacji. Mieszczące się nad Zalewem Czorsztyńskim i to w okolicy Gór - jak dla mnie brzmi to jak idealny scenariusz na nietuzinkowe wakacje.
Na te wakacje mamy już zaklepany domek w ośrodku Adamówka w Rewalu - http://www.wakacjewrewalu.com.pl/wakacje-w-rewalu/. Byliśmy tam rok temu i wróciliśmy super zadowoleni. Ośrodek jest bardzo fajny, dla rodzin z dziećmi - wprost idealny. Cisza, spokój, mili właściciele, do morza 7 minut drogi spacerkiem. Domki ładne, wygodne, dobrze wyposażone. Świetne miejsce na rodzinny wypoczynek.
A co myślicie o tym, żeby skorzystać z usług biura podróży? Ja myślę, że w ten sposób można zagwarantować sobie naprawdę fajne, udane wakacje. Szczególnie jeśli wybierzesz do tego biuro podróży Planetescape. Oni naprawdę znają się na rzeczy, a do tego mają szeroką i korzystną ofertę.