Od kilku miesięcy kupuję w PL z zagranicy, dzięki serwisowi Ronta.pl
Wszystkim Polecam!
Co kupować przez internet?
Moderator:mkamil
Ja na przyklad ostatnio kupilem sobie telefon, Lumie. Macie racje, ze w internecie mozna znalezc taniej niz w stacjonarkach, chociaz trzeba przyznac, ze sa miejsca, gdzie kupisz jeszcze taniej niz normalnie w internecie. No ale do tego trzeba bardzo ogarniac (na przyklad tam gdzie ja kupilem ten telefon to mi polecal sasiad, ktory siedzi bardzo w branzy telefonicznej)
Ja zamówiłam ostatnio pościel 160x200 w Internecie i jestem zadowolona. Jakościowo jest bardzo dobra, nawet po praniu w ogóle się nie zmieniła.
Bardzo lubię muzykę, dlatego najczęściej przez internet kupuję płyty. Ostatnio jednak kupiłem też jeden instrument na prezent http://sklep-muzyczny.com.pl/p/67/4650/ ... zowe-.html. Nie żałuję tej decyzji, tym bardziej, że ktoś mi wcześniej polecił ten sklep internetowy.
Jeśli chodzi o argument z ubraniem to zawsze można dobrze się wymierzyć, ewentualnie zwrócić je. A co do produktów spożywczych - takie rzeczy jak kawa czy makarony można spokojnie kupować.krab pisze:Ja przez Internet lubię kupować książki, płyty. Ubrań nie kupuję, ponieważ mogę nie trafić z rozmiarem. Produkty spożywcze wolę kupić świeże, w małym sklepiku lub na bazarze.