Ginekolog
Moderator:mkamil
Witam. Szukam sprawdzonego ginekologa w Gdańsku dla swojej żony. Czy możecie mi polecić jakiegoś specjalistę ? Przeglądałem oczywiście internet w poszukiwaniu i natrafiłem na http://samborsawicki.pl/ Widzę że cieszy się dobrą opinia. Dlatego też chciałbym poznać jeszcze wasze zdanie na ten temat. Dajcie proszę znać co o tym sądzicie.
A może któraś z dziewczyn na forum mieszka w Stolicy i mogłaby mi podpowiedzieć gdzie przyjmuje jakiś dobry i doświadczony Ginekolog Warszawa? Ja niedawno się tu przeprowadziłam i jeszcze niestety nie wiem gdzie się udać na badania. Będę wam bardzo wdzięczna za pomoc!
W Warszawie w przychodni KEN na Ursynowie przyjmuje bardzo dobry lekarz, Tadeusz Kirzyński. Od lat jestem jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona z opieki. Prowadził moje ciąże, przeprowadza kontrole, leczył w razie problemów (miałam torbiele i nieregularne cykle). Sumienny i kompetentny.Ingend pisze:A może któraś z dziewczyn na forum mieszka w Stolicy i mogłaby mi podpowiedzieć gdzie przyjmuje jakiś dobry i doświadczony Ginekolog Warszawa?
Możesz takie rzeczy spokojnie sprawdzić w internecie. Ginekolodz w Warszawie udostępniaja swoje grafiki na przykłąd na stronie lekarzebezkolejki.pl. Sprawdź sobie:)