Klimatyzacja czy wiatrak sufitowy
Moderator:mkamil
Cały system klimatyzacyjny jest dość drogi.Czy coś takiego Ci sie opłaci? Ja jakiś czas temu zamontowałem wentylatory sufitowe i było to znacznie tańsze oraz w upały dawało dużą ulgę. Zerknij sobie na stronę: www.trenddecor.pl - znajduje sie na niej dobry artykuł na temat tego na co zwracać uwagę wybierając taki wentylator sufitowy.
W Polsce jest raptem kilka dni upałów rocznie. Ten rok był wprawdzie wyjątkiem ale nie oznacza to,że od razu musimy sobie montować klimatyzację jak w każdym kraju na południu Europy.
W Polsce jest raptem kilka dni upałów rocznie. Ten rok był wprawdzie wyjątkiem ale nie oznacza to,że od razu musimy sobie montować klimatyzację jak w każdym kraju na południu Europy.
Wiatrak miesza tylko powietrze. Oczywiście, że klimatyzacja i to znanej firmy. Montaż klimatyzacji DAIKIN to niezawodne działanie. Z czasem nie powinno być problemu z serwisowaniem. Wydatek znacznie większy, ale i rezultaty lepsze. 8)
-
- Użytkownik
Osobiście wolę wiatrak. Klimatyzacja na pewno pozwala szybciej się ochłodzić. Tylko niestety bardzo wysusza skórę. Kiedyś pracowałam dzień w dzień w klimatyzowanym biurze i wtedy doskwierała mi nawet sucha skóra głowy . Także trzymałabym się raczej tych wiatraków.